Reklama

Reklama

Čarodějnice školou povinné

(seriál)
  • Česko Čarodějky školou povinné (více)
Rodinný / Fantasy
Velká Británie / Německo, (2017–2020), 24 h 58 min (Minutáž: 28–30 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Příběhy mladých žákyň z čarodějnické školy... Mildred Hlučná žije se svou maminkou docela obyčejný život, až do dne, kdy Maud Mágová narazí koštětem do jejich balkonu. Maud, která se již učí čarodějkou, seznámí Mildred s čarodějnickou školou, která sídlí na vrcholku hory. I Mildred by chtěla na škole zůstat, a tak musí začít trénovat nejrůznější kouzla. Podaří se Mildred nastoupit na Akademii slečny Krákavé? Inspirováno oblíbenými knihami Jill Murphyové. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Grandimir 

všechny recenze uživatele

Díl od dílu lepší a lepší :) Objektivně, nemá to kvalitu pěti hvězdiček. Ale... Když zvládnete začátek, aspoň do půlky první sezóny, který lze vyjádřit pouze "cringe", tak se vám dostane velmi milé dětské záležitosti, určené pro teen holky. Ale víte co? Já zrovna přesně něco takhle milého potřeboval, aby mi to vykouzlilo úsměv na tváři. A proto tomu zvyšuji hodnocení, ať o tu záležitost nepřijde někdo, kdo by ji též potreboval :). Nemám porovnání s původními seriály, ale herecké výkony to tady rozhodně nesnižují, spíše naopak. A samozřejmě, prvotní impuls byla nezapomenutelná lady Lyanna of Bear Islands ()

Antrey 

všechny recenze uživatele

V první polovině čtvrté série jsem přemýšlela o snížení hodnocení na 3*, ale ke konci série musím konstatovat, že vlastně nemůžu. Tento seriál určitě není pro každého, jistě mu přidává jakási nostalgie z dětství, kdy na ČT1 dávali původní verzi (jejíž kvalita nebyla sice extrémně valná, ale pro dítě fascinované magickými světy své kouzlo měla), a i novému remaku musíte být ochotní leccos odpustit. Pokud to ale uděláte, dostanete příjemný feel-good teen seriál o čarodějnické akademii, kde je přátelství minimálně stejně důležité, jako magie. ()

Reklama

unic0rn 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se v porovnání se staršími sériemi se jedná o mnohem kvalitnější seriál. Kromě lepšího scénáře (a samozřejmě efektů) odvedli i (často lépe obsazení) herci daleko lepší výkony. Všechny díly jsem zkoukl v průběhu jednoho odpoledne a ani jsem se tolik nenudil. Netflix se nového podání knižní předlohy rozhodně zhostil obstojně. ()

JG9 

všechny recenze uživatele

1997: Angela:Takže Pepo co kdybychom udělali Harry Potter seriál ale pro holky? Pepa:Nemáme práva - Bruh Angela:Neboj se knížka už existuje takže to nikdo nepozná. 2016:Kim:Jak možná víte Franto a Pepo tak před 20 lety vyšel seriál Čarodějnice školou povinné a my uděláme remake a ještě z Němci! Franta:To není dobrý nápad..... Pepa:Ale prd, přehlasovali jsme tě! 2018: Pepa:Jak víš Lucy tak jsme si tě zvolili protože jsi slibovala konec toho hrůzostrašného seriálu! Lucy:Ale lidi ten seriál sledují takže se pokračujem! 1/10 ()

Galerie (501)

Reklama

Reklama