Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike je stále zavalený prací, ale slíbí Kláře a Didy společný oběd. Do města přijede Mikův táta a naléhá na něj, ať s ním jede na důležitou obchodní schůzku. Mike to ale odmítne. Už nikdy nechce upřednostňovat práci před rodinou a navíc musí vypomoct Johaně v kuchyni. Johana vidí, jak je Mike při vaření šťastný a vysvětlí Kláře, že Mike dělá manažera jen kvůli ní. Klára se rozhodne, že znovu začnou hledat nového ředitele. Chce mít doma šťastného chlapa.

Veruně volají z akademie, že ji ruší všechny kurzy. Hrubešová vidí, že je jí to líto a rozhodne se jí kurzy zorganizovat v cukrárně. Jako manažera zaměstná Jiřího, který v tom vidí šanci imponovat Kláře. Jiří zájemce o kurz opravdu sežene. Má to ale háček...

Mašlíková přistihne kluky, jak šikanují Olíka. Zažene je a rozhodne se Olíka naučit sebeobraně. Připlete se k tomu ještě Vilda a lekce nedopadne vůbec dobře. Ani Jarda neporadí Olíkovi nejlépe, a když situaci vezme do svých rukou Malvína, Olík je už zoufalý. Nakonec vše s trochou štěstí vyřeší sám. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do obsahu bych ještě doplnil, že večerka Liua je na tom špatně, protože syn jednoho Vietnamce poruší nepsané dohody a otevře supermaket v Janovkách, který má výhodné akce (jako každý velký obchod). A Liua s Burákem napadne, že by s bistrem nezkrachoval... Jinak Mike ještě pokračuje jako manager a další "manager" je na obzoru. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama