Reklama

Reklama

Fízlárna


Vajíčka (E01)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2017, 17 min

Obsahy(1)

Rudolf Kyselka ze Sokolnic u Brna se poprvé hlásí na služebně v Holešovicích, kam byl převelen za odměnu. A hned na nádraží se mu stane betelná storka...jenže tím způsobí jisté potíže novému parťákovi, protřelému policistovi Brabcovi. (Stream.cz)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kokino hóká před zatáčkó, tak co včil?" Už jsem tedy slyšel betelnější storky, ale Rudův nástup na fízlárnu mě dost pobavil. Asi to bude tím hantecem, protože ten ve mně dokáže i z průměrné hlášky vyvolat špicové lochec. Já za to fakt nemůžu, ale topr na lino. Takže "naklepat a smažit", proklepnout si ty vajíčka od bukvic a hlavně bacha na somrující debrecínku se svištěm. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden píčus snaživej…Tož já vám zhasnu děcka…Ti pičo Rajská, tu bych si dal…Nástup Rudy Kyselky do práce byl slušný. Docela jsem se i u některých hlášek zasmál. To sraní drog už bylo jaksi přes rozpočet, ale první díl jakžtakž pobavil. Je mi ale jasné, že takový fekální buranský humor nebude rozhodně pro každého. A hlavně bukvice musí být pěkně nasrané…60% ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele

Přijde mi žinantní dávat po prvním dílu Odpad, ale přiznám se, že mě ruka svrbí. Pomyslné peklo rozevřelo svůj chřtán a vyfluslo na mě kýbl sraček. Prej "betelná storka"... To teda jo. Až budu po lobotomii, budu u toho slintat blahem, zatím po ní nejsem... ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem ocenil pomalý internet a sekání seriálu, protože jsem si mohl dopřát alespoň drobné pauzy během sledování Fízlárny. Špatně tu je vše. Stopáž 15 minut je nesnesitelně dlouhá na takovou hrůzu. Pokud jste chovanec ústavu pro duševně choré, ale nějaký extrémní případ, asi budete slintat blahem. Případně, pokud jste imbecilní, taky vás Fízlárna potěší. Jinak ruce pryč. Tento styl humoru měl zůstat v minulém století. Bohužel, nezůstal, takže tu máme velmi špatnou seriálovou verzi těch nejhorších Kameňáků, kdy se normálního vtipu snad ani nedočkáte. Je tu až odporná konzistence fekálního humoru, očekává se, že se budete smát vulgarismům nebo moravskému nářečí... jen protože to je moravské nářečí. Jardové z nejbližší křížovky tedy budou hýkat blahem... Jaký je ale vlastně smysl nebo nějaké poselství tohoto seriálu? Snažil jsem se a nenašel jsem nic. Tvůrci si napsali scénář pod vlivem, když chlastali s Jardou na tý křížovce. Jinak si to neumím vysvětlit. Nesympatičtí herci přehrávají, postavy jsou spíš trapné, vtipy jsou dementní a klad nevidím žádný. Tohle nestojí za váš čas, ačkoliv to má jen čtvrt hodiny. ()

Reklama

Reklama