Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná komediální minisérie z prostředí policejní služebny v pražských Holešovicích. (Stream.cz)

Recenze (25)

Torpid odpad!

všechny recenze uživatele

Jiří Maryško a celé Demago je minimálně zajímavej divadelní originál, i když lístek bych si na něj nekoupil. Z toho mála, co jsem viděl jde o jakousi míchanici chtěnné trapnosti, improvizace a pološílenství. Problém mám s tím, že tam, kde se diváci smějí se mi v deviti z deseti případů napíná žaludek až do bolesti. Žádná zábava ani žádné další katarze.Tolik o divadle. Tenhle seriál mi nepřijde ani tak špatný, až by byl dobrý. Nebo legrace na Soukupova majora Maisnera.? Nevím, co tím tvůrci chtěli říci a krom tohodle textu to ani nehodlám zjišťovat. Tupá vychcaná podbízivost, marný pokus o jednoduchý humor - nejhlubší odpad. tvůrcům se napříště vyhnu a zde po druhém díle končím. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Vadí mi, když v některých částech naši vlasti mluvěj lidi ještě v roce 2017 jako hovada.To za prvé.Za druhé to postrádá jakýkoliv vtip, je tam jen pár příšerně přehrávajících idiotů.Možná v divadle by se to sneslo, ale na obrazovce to působí příšerně. Odpadoví Policajti z předměstí jsou proti tomuto paskvilu umělecké dílo. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na rozřazování miniseriálů od Streamu do tří škatulek podle hodnocení. V první skupině jsou kvalitní počiny, nad kterými člověk rád stráví svůj volný čas a ještě je velká šance, že se dobře pobaví (např. Autobazar Monte Carlo). Do druhé skupiny patří seriály nemastné neslané či "výkonostně" kolísavé, které ale neurazí a člověk je bez problémů dokouká (např. Pěstírna). A do třetice je zde skupina seriálů, které jsou tak nezajímavé, nevtipné a nudné, že se dokoukávají s velkými problémy a někdy se to ani nepovede. Mně se to u Fízlárny nakonec povedlo, ale to zřejmě jen díky tomu, že má pouhých 6 dílů. Na rozdíl od Pouti ještě bez zajímavého hereckého obsazení, které vypadá spíš jako vytažené z nejbližšího maloměsta. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tomuhle chybí všechno, co by měl komediální seriál ve skutečnosti mít. Párkrát jsem se pousmál nad neskonalou pitomostí moravského poldy a vyčůraností toho českého. Jinak tomu ale chybí hlavně náboj a propracované zápletky. Ty vytvořené jsou jako z mateřské školky, sranda je na úrovni žáka první třídy. Bim bác někoho po hlavě, rádoby vtipné hlášky moraváka a jeho historky a pár tak neskonalých absurdit, že je to spíše trapné než směšné. Navíc představitel moravského policisty naprosto nepochopitelně neustále civěl do kamery. Ještě bych chtěl upozornit na naprosto špatnou kameru, střih a místy i problémy se zvukem. Ani herecké hvězdy v epizodních rolích tento seriál před nízkým hodnocením neochránily. Právem! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

STREAM a TV Seznam se tentokrát moc nevytáhli. Šestidílný miniseriál zaujme snad jen prvním a čtvrtým dílem. Ostatní jsou těžké sračky s minimem humorných situací a dobrých hlášek. Ruda nejvíc pobavil svým buranským příchodem, u kterého jsem se skutečně nasmál nejvíc. Říkal jsem si, že to bude snad dobrý seriál, nicméně opak byl pravdou. Většinu trumfů vytáhli tvůrci hned v úvodu a pak už jen vařili z vody a vymýšleli jednu trapnost za druhou. Navíc to nebylo ani moc směšné. Hodně těžký průměr – spíš podprůměr, který dva dobré díly moc nezachrání. Prosím další díly už nechci…!!!45% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama