Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David se nechá zatáhnout do tajného ilegálního boxerského zápasu, aby jeho soupeř skončil u něj na operačním stole. David mu musí zachránit oko a posléze i život, protože se ukáže, že boxer má úplně zničené srdce. Srdce má zlomené i úspěšný architekt, který se zamiloval do svého asistenta, ale manželka pro to nemá moc pochopení. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eye of tiger .... a to jsem si myslel, že tenhle song patří k boxerskému filmu Rocky a hle on to úvodní song třináctého dílu primáckého Modrého kódu, kde to začíná jako béčkový akční s nelegálními zápasy v suterénu paneláku ( mimochodem co je na tom nelegálního v českých podmínkách to netuším ) což je samo o sobě ve vztahovém seriálu trochu silná groteska. Lékařský motiv tohoto dílu je celkem solidní, ikdyž doktoři zase vystupují jako všeumělci všech lékařských oborů. ()

Reklama

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že v těch jménech mají poněkud chaos. Napřed si po dvě série nejsou schopni zapamatovat jméno Matyho ženy a teď zjišťuji, že ani boxera Mika... A poprvé (a naposledy) mě nakakala Vali, když Lucii přemlouvala, aby ještě dala šanci tomu kreténovi, teda pardón, Tomášovi... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama