Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi. A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a oba povalili kotel s hříšnou duší. Toho využila hříšná duše. Rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna staří čerti větrali a než se kdo nadál, byla pryč. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno. (CinemArt)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

njuska

Laskavě si po sobě přečti ten komentář, než ho zveřejníš. Je to můj názor na film, pokud máš jiný v pořádku, ale na rovinu, nechápu, co se ti na tom filmu líbí. 

njuska

njuska (hodnocení, recenze)

reich

A co kdyby se použila ta vaše yntelygentňý úvaha i na vás: "Vaše komentáře jsou odpad. Navždy vám zakázat komentovat na internetu..." ;-)

na příspěvěk reagoval reich

reich

reich (hodnocení, recenze)

Za mě odpad a Trošku navždy zakázat v televizi. Opravdu nevím, na co myslel, ale pohádce se to nepodobá, maximálně několikrát okopírovaný z mnoha pohádek. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za Sáru a Richarda a výběru krajiny, ale bohužel nemohu, tenhle film si to nezaslouží prostě. 

na příspěvěk reagoval njuska

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Obcas nudny, zbytecne dlouhy. Dve hvezdy za vyber hercu a exteriery. Jinak je to zapomenutelny. Furt ale poooodstatne lepsi, nez Zelenkuv Kouzelnik Zito.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Troškovi preplo v palici... Toto odjebal na maximum.. Něco zkopcil z jiných pohádek, ale celkově to nestojí za nic.. O ničem co by pobavilo.. 1* s primhourenyma očima, jinak by byl odpad...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ale, nakonec... Ten konec je vcelku genialní, především postava kněžny... U které jsem do posledního okamžiku nechápal její smysl v celém tom celkem infantilním uzpívánèmu ději... :) Za to si jednu hvězdu navíc poslední Troškův počin zaslouží... 8) Takže.. Tři hvězdy. Na celkem blbou českou pohadku docela povedené. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zase jednou pohadka co udělal z nejstarších děsů co lidstvo zná... Naprostý debily a infantilní, dementy... 0_o Ale, je v tom i troška" toho humoru... :) a celkem dobré efekty, především peklo se povedlo v tom pravém folkloru slova smyslu. :)

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

Degger007

Pohádky s jednoslovným názvem nemůžou dopadnout dobře? Hloupý názor... Namátkou mohu jmenovat třeba Kocourkov, Křesadlo, Labakan, Mrazík, Nebojsa, Popelka, Sedmipírek, Sněhurka, resp. večerníčky jako třeba Bludička, Broučci, Dášeňka,... Sorry, ale spíš mám pocit, že kvalitní příspěvek nemůže napsat někdo, kdo si dá nick Degger007,...

na příspěvěk reagoval Degger007

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

TheSlezy

To klesne na 60 max tipuju.. Dle traileru neverim ve kvalitní pohadku.. Troška uz toci jen tak, z příležitosti.. Jinak uz nic neřeší a nesnaží se o neco lepšího.. Treba to vybrat kvalitní herce a nekoho kdo mu udela treba dobrou hudbu..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Kdysi jo, uz ne.. Princezna ze mlejna je stara uz jak svět.. 20 let..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

koval45

koval45 (hodnocení, recenze)

Třeba vydrží, třeba natočil mistrovský dílo hodné Oscara a nebo to půjde čtvrtého, po oficiální premiéře do kopru... Která varianta je pravděpodobnější:)?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

heczot

heczot (hodnocení, recenze)

Byl jsem na předpremiéře a docela fajn pohádka, lepší než čertova nevěsta, jen zpočátku je to blbost, pak se to hodně rozvine a dopředu to nejde předvídat. Všechno dobře skončí, dva čerti odnesou dvě hříšné duše lidí.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Podle toho traileru je to Troška tak napůl. Není to Troška v tom, že je tu kontaktní zvuk (na druhou stranu v traileru na Princeznu ze mlejna 2 byl taky kontaktní zvuk a ve filmu tam mrskli postsynchrony), ale je to Troška ve složení postav. Dobrá polovina postav zápornejch a ostatní postavy jsou aspoň debilní. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

FellFell

FellFell (hodnocení, recenze)

pekna nuda predvitatelny pribeh nebyt to na stedry den v kine tak jdu se synem na lepsiho

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Decado23

Decado23 (hodnocení, recenze)

Jsi hloupý. To nemá s citlivostí nic společného. Ty jen dokazuje s svou hloupost. Na internetu je hrdinů mraky.

Reklama

Reklama