Reklama

Reklama

Thru the Wire

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Krátký snímek, který je v podstatě videoklipem ke stejnojmenné skladbě Leningrad Cowboys. Hrdina (zpěvák Nicky Tesco) uteče z vězení někde mezi Alabamou a Utahem. Jeho cesta za přítelkyní je rozdělena do celkem čtyř částí : Freedom, Danger, Punishment a Finally Together. (J.Connor)

Recenze (7)

Radko 

všechny recenze uživatele

Pred nástrahami väzenia i fízlami sa utiecť dá. Pred osudovou láskou nikdy. Počká si na Vás, či už sa s ňou zveziete alebo nie. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Akiho severovýchodněevropský pokus o odpověď (či možná parodování) na americké filmové kousky dopadá opět nejapně, i když mu nelze upřít snaha. Krátký snímek zachraňují Leningrad Cowboys, jejichž pokus o to samé, ale v hudební rovině, vyznívá o mnoho lépe. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Videoklip k písničce Thru the Wire v podání Leningrad Cowboys. V hlavní roli jejich ztracený americký bratranec Nicky Tesco. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film-noir v podaní Akiho a Leningrad Cowboys. Čiernobiele prevedenie sekne, kamera je viac ako skvelá, ale pocity z toho pre mňa dosť zrážajú hodnotenie. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Klasické příběhové klišé nemilosrdně oholené na kost a natěsnané do pěti vcelku atmosférických minut; čtvrtá hvězdička je za krásně dekadentní ságo. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kaurismaki je jeden z mych nejoblibenejsich reziseru, chlapik, ke kteremu mam az posvatnou uctu. Tak mi nejak nejde do hlavy, proc s takovym talentem tocit klipy...?! ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

[Letní filmová škola 2011, Uherské Hradiště] Celkom pochmúrny videoklip k celkom pochmúrnej pesničke, chlapík to však nakoniec zvládne ;-) ()

Reklama

Reklama