Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Discovery probíhá večírek, který je však přerušen pohotovostí. Na obzoru se objeví gormagangra, kterou trasportují do laboratoře. Uvnitř je skryt vetřelec, ze kterého se vyklube Mudd, se kterým kapitán strávil Lorca nějaký čas v klingonském vězení. Chce se mu pomstít, že ho nechal ve vězení... (TV Prima)

Recenze (32)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozích dvou průměrných epizodách jsem začal přemýšlet, jestli má smysl pokračovat ve sledování, a tento díl mé dilema krásně vyřešil, za což děkuji:-). S motivem časové smyčky se dají dělat velké věci (obvzlášt na Hromnice), ale tady se z něj nepodařilo vytěžit téméř nic, ba naopak působil spíš otravně, protože se kvůli němu neustále vracíme na párty, která mi hned od začátku připadala jako velice pitomý nápad. Doufal jsem, že aspoň z Michaelina tajemství, které má sloužit jako důkaz existence časové smyčky, se vyvrbí něco zajímavého, ale bohužel je to trapárna, která by navíc "v reálu" asi sotva splnila svůj účel. Také v závěru jsem pocítil malou naději na nějaké zajímavé rozuzlení, o to větší ale bylo zklamání. Záporák mi přišel neskutečně trapný, ale připouštím, že nejsem zas až takový expert na star trek, abych mohl ocenit jeho retro aspekt. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tilly, Burnham a tantiema prijdou do baru... ne, to neni zacatek vtipu, to jenom parta nadrzenejch brainiacku porada uber retro vecirek. Za doprovodu cca 4 stoleti starejch vypalovacek. Doufam, ze bez syntheholu. Aby si probuzeni druhej den uzili tzv. period-correct.  Ale budiz. Me stve - primarne - neco uplne jinyho. Pokud mi nesednou nove vytvorene puvodni postavy, fajn, to je muj problem. Pretvaret postavy existujici, jak maj patlalove z NuTreku v oblibe, to uz prejit bez komentare nemuzu. Mudd byl vzdycky krivak, ale chladnokrevnej vrah? A "velryba", prenesena z vakua hlubokeho vesmiru, do cargo-holdu/hangaru s odpovidajici atmosferou, normalne oddychuje jako by se nechumelilo? A co ty DS90210 slinty tam? Po upoutavce na konci predchoziho dilu, jsem se tuhle epizodu o casove smycce docela tesil. Zbytecne. A bude prej hur. ()

Reklama

DelMann2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně prozatím nejslabší epizoda. Time loop ala SG1, který nemá logické rozuzlení a zakončení epizody jak z nějakého sitcomu... Z mírně spokojeného padám na neutrální až špatný pocit, ale ještě pojedu dál. Martin-Greenka mi zatím docela sedí a baví a celkový cast, až na Shazáda, zatím taky drží. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i přes odpor všech komentujících musím bohužel napsat, že tento díl, ať už je na tom s kvalitou jakkoliv, zapadá do klasických star treků mnohem víc, než předchozích 6 kousků... opravdu jsem překvapen, že zrovna tento díl je hodnocen nejníže... a jsem si celkem jistý, že kdyby byl tento díl v The Orville, tak ho tam budete vynášet do nebes... hmm... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No,zatím pro mě nejtrekovější episoda. 1.pol.jsem se moc nechytal,ale pak se to rozjelo a já,pomalu začínal mou (dnes už) zamilovanou postavu,skoro poznávat. Byť zde (jako spousta jiných věcí),má poněkud drsnější tvář. Určitě jsem nikdy nečekal,že bude s takovou chutí,zabíjet. Mudd nikdy! nebyl vrah. Blázen,magor a zloděj,ano,ale vrah? Never. Též jsem byl rád,že se ukázalo,že Harry od Stelly utíká,místo naopak,jak nám scénaristé tvrdili 1.pol. To by mě dost vytočilo. Už tak,je v tomto s.plno věcí,špatně,divných,zvrácených (rozuměj,na ST seriál),toto bych už nesnesl. A hlášku-,,You are mad. No,I´m Mudd!´´,považuji za the best ze všech ST seriálů. Filmy vyjímaje. P.s.potěšilo,že tak brzy,autoři tohoto bizarr ST,leč ok seriálu (zatím),umožnili splnit H.F.Muddovi jeho hrozbu kpt.Lorcovi. U předešlých ST s.,se buď nějaká hrozba uskutečnila o několik sezon později,nebo v lepším př.vůbec. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama