Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia otevírá vlastní firmu. K tomu se rozhodne pořídit si mazlíčka a na adopčním veletrhu si vybere psa Krále. Výcvikový trenér Owen jí nabídne pomoc, ale ona ji odmítne. Když po čase zjistí, že Král poslouchá všechny kromě ní, zkusí se na Owena obrátit, a tím se začnou sbližovat... Mladá žena, Julia, otevírá vlastní firmu, která navrhuje interiéry. K ní se připojí její kamarádka Sherry. Ještě ten den si na adopčním veletrhu pořídí psa Krále, který na ní sám štěkne. Zároveň se zde seznámí s pohledným psím trenérem Owenem, se kterým se dohodnou, že je přijde navštívit. Další den jde Julia na schůzku s Wyattem Salasem, který chce znovuotevřít restauraci, a Julia se Sherry mu mají navrhnout. Když přijde domů, zazvoní zvonek. Čeká ženu Molly, díky které získala Krále do péče, ale přijde jen sám Owen. Nabídne, že jí pomůže s výcvikem, ale Julia odmítne, že psa zvládá. Když na něj Owen promluví, poslouchá ho, ale na Juliiny pokyny nereaguje. Další den jí zavolá Wyatt a řekne, že se mu její návrhy líbily, ale nakonec si na návrhy prostorů vybral někoho jiného. Když pak venčí Krále, zjistí, že poslouchá všechny kromě ní. Rozhodne se tedy zajít za Owenem a poprosí ho o jednu lekci. Snaží se před ním zapůsobit, ale Král nereaguje na jednoduché pokyny, proto se dohodnou, že ona ho bude trénovat a sejdou se v sobotu znovu. Na procházce s Králem pak potká další majitelku psa, Cassie, která bude zanedlouho rodit. Seznámí se a ona poprosí Julii, zda by jí nenavrhla dětský pokoj. V sobotu zajde s Owenem do obchodu. Tam koupí Králi nové hračky a sobě si koupí ledvinku na pamlsky. Sherry si mezitím něco vyhledá o Cassie a dozví se, že je v radě téměř každé neziskové organizace a má tedy hodně známostí. Julia za ní a za jejím manželem zajede a ukáže jim svůj návrh. Mají z něj radost, ale řeknou jí, že se ještě musí rozmyslet. Na další procházce mají jít s Owenem do parku, ale když uvidí na druhé straně chodníku jinou majitelku se psem, rozhodne se jít s Owen jinam. Julia mu řekne, jak je nervózní z Cassie, Owen jí proto oznámí, že pokud si nebude jistá sama se sebou, nebude to ani fungovat mezi ní a Králem. Když už více poslouchá její pokyny, musí mít více důrazný hlas, zároveň ho však musí chválit. Pak pozve Julii s ním, jeho kolegyní Cindy a jejím manželem na oběd a ona souhlasí. Tam jí zavolá Cassie, že se ještě rozhoduje mezi dalšími návrháři. Další den se za ní Owen zastaví a vezme jí na své pracoviště. Chtějí ho se Cindy předělat. Díky fotce, kterou má Owen v šuplíku, Julia zjistí, že ta žena, kvůli které nešel do parku, je jeho bývalá přítelkyně. Řekne, že pro firmu není v prostoru dostatek práce, ale ráda jim pomůže s předěláním. Po tom, co svoji práci dodělají, jí tedy alespoň Owen pozve na skleničku. Doma pak zavolá Cassie, že má ještě nápad. Místo pokojíčku jí může udělat pokoj pro její fenu a její budoucí štěňata. Musí to však stihnout za 2 týdny. Cassie řekne, že k tomu může nakonec udělat i dětský pokoj... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Typická slaďárna, která nijak nevybočuje ze zajetých a léta prověřených šablon, tentokrát tvůrci vsadily na sympatického pejska, což se ukázalo jako výborný tah, protože jinak by byl film naprosto o ničem. Děj, pokud se zrovna netočí okolo psa, je víceméně o ničem. Jinak nabízí průměrnou podívanou, kdy sledujeme vývoj vztahu mezi psem a majitelem, plus se k tomu nečekaně připlete nová láska. Naprosto tuctová zápletka, ale přesně taková, jakou očekáváme od televizní romantické komedie. Vadily mi hrozně nevýrazní herci, plus nezáživný děj, ale také absence humoru, což je u komedie velká škoda. Ve finále je Láska na první štěknutí asi o trochu lepší než jakýkoliv romantický film podle Rosamunde Pilcher, ale žádný zázrak se také nekoná. 3/10. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nevýrazně tuctové. Je tu 32letý Kanaďan Kevin McGarry (psí trenér), holka s podmanivým úsměvem a pěkní pejskové. No jo, ale co to ostatní? .             .                .                                                                                         . ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Úžasný film pre paničky, ktoré milujú psíky, ale uvažujú o tom, že by si ochočili aj dajakého chlapa, lebo so psom nejde všetko robiť. Pokiaľ sú teda sexuálne v norme. K tomu ešte trocha zimy, vianočný punč a máme klasiku pre lacné televízie. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

sympatická romanticko sentimentálna oddychovka, s nevýraznými hercami, jednoduchým dejom s dobrým - očakávaným koncom. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama