Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rob (Marlon Wayans) se po rozlučce se svobodou probudí ráno nahý v hotelovém výtahu, pár hodin před svojí svatbou. Za každou cenu se snaží dostat do kostela včas, jenže shodou okolností se místo v kostele octne ve vězení. Když už se zdá, že z této situace není žádného úniku, začne padat časoprostorem a ocitne se opět nahý v hotelovém výtahu, ten stejný den ráno. Rob prožívá toto ráno znovu a znovu, dokud si svůj život nedá do pořádku a nestane se mužem, kterého si Megan (Regina Hall) a její otec představovali. (alisa.upir)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, strelené, uletené... Táto komédia funguje hlavne na celkovej zábavnosti hlavnej postavičky a jej hereckého predstaviteľa (Marlon Wayans). Najmä vďaka nemu to bolo celkom znesiteľné, tento herec sa na podobné bláznivé úlohy priam narodil. Prvá polovica je veľmi dobrá, je tu plno gagov, ktoré aj napriek tomu, že sú zvyčajne trápne, takmer vždy pobavili. V druhej polovici už v tomto smere začal snímku dochádzať dych a všetko upadlo do stereotypu, no našťastie nudil som sa len občas. Navyše mám rád podobné "zacyklenia" v čase. Priemer. 60/100 ()

Smashed 

všechny recenze uživatele

Taková prima oddechová komedie, která zabije čas když nevíte co dělat. Chlapík se dokola a dokola probouzí nahý ve výtahu a snaží se dostat na svou svatbu, ale vždy se probudí zase nahý ve výtahu. Nejprve to bylo vtipný, ale čím častěji se vracel do výtahu, tím víc mě to nudilo a zdálo se mi to už ohrané, ale dokoukala jsem to do konce a jsem ráda že už se konečně vzali :-) ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát Michael Tiddes po průměrných, až hodně praštěných parodií, které mnohdy neměly moc hlavu ani patu, se vytáhl a vytvořil sice místama bláznivou, ale v mezích korektnosti, komedii, která je chytlavá a chytrá. I pro Marlona to musela být krapet změna a i vážnost mu celkem sluší. Moje oblíbená časová smyčka se tu dokonale zužitkovala a přednesla nám prostě parádní komedii, i když jsem se bál co z toho vzejde, když šlo o vracení v čase, dokud nebude mít jeho partnerka dokonalou svatbu, tak s výsledkem jsem opravdu velmi spokojený. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak bratři Wayansové jsou zpět, minimálně jeden z nich (navíc u Netflixu) a už to není tak trhlé. Zato přiblblé je to stále a po většinu filmu jsem se poměrně dobře bavil. Námět je už sice několikrát ohraný, ale zas ne tolikrát aby to nějak výrazně rušilo a některé gagy fungují výborně, u některých je člověku vyloženě trapně. Prostě taková ta klasika, kdo by ale od názvu Naked čekal něco víc, když by se za to stydělo i porno? Jenže přesně to něco navíc jsem si tu našel..harmonický závěr, který mě vyloženě strhl a i když působí lehce pateticky, během závěrečných titulků už se mi povedlo vytěsnit ony špatné momenty a odnesl si lehce stravitelnou jednohubku. ()

PanLord 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem z tohoto filmu velmi zklamaný. Námi milovaný Marlon se z kontroverzního, nekorektního a absurdně vtipného šaškoherce stal přizdikakánkem hledající lásku a uznání svého tchána. Absolutně nezajímavý film, jenž nejde prakticky dokoukat bez umírání nudou s rukou v kalhotách. Opravdu si ušetřete onen drahocený čas a jděte se projít, uděláte mnohem lépe. ()

Reklama

Reklama