Reklama

Reklama

Jackals

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatá rodina sa snaží získať späť syna, ktorý sa stal členom zákerného kultu. Pre mladého muža sa stal kult novou rodinou ato i napriek tomu, že má novorodené bábätko. Puto je tak silné, že si členovia preňho počas noci prídu a rodinu čakajú najbrutálnejšie hodiny ich života. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Aaa další vlci, co čekají před dveřmi, ale tihle vlci sou aspoň zábavný. Film má sympatické obsazení, hlavně je to můj oblíbený upír Stephen Dorff a hezky to i docela odsejpá. Film má sice pár drsných scén, ale ta psychologická stránka je tady prostě lepší. A tak největším problém, ve filmu je ono opět proklínané a všemi nenáviděné kliše, takže předvídatelnost některých situací je opět úsměvná. Ale zase konec, to vytáhl na ty tři, byť to bylo jen tak tak. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Režisér Kevin Greutert před dvěma roky zabodoval prostřednictvím vysoce atmosferického hororu Visions, kde fanoušci žánru tleskali jeho nápaditým hrátkám s časoprostorovou rovinou. Jeho následující projekt Jackals jsem tak vyhlížel s velkou netrpělivostí, která byla ještě umocněna atraktivitou námětu. Ve výsledku převládá spokojenost, přestože se z hlediska kvality jedná o drobný úkrok zpět. Zasmušil mě především prolog, který nemá s jádrem příběhu žádnou přímou spojitost, a byl jsem rovněž rozmrzen absencí inovativních prvků a chováním postavy Samanthy, která má potřebu přebalit dítě zrovna v okamžiku, kdy je chata oblehána tlupou vyšinutých zabijáků. Herecký výkon její představitelky Chelsea Ricketts navíc patřil jednoznačně k nejhorším. Členové kultu si však s nebohou rodinou po celou dobu pohrávají a drží ji v šachu, čímž se stupňuje její bezmocnost, která se následně přelévá i na diváky. Vše vygraduje znepokojivým bezstarostným tancem, který vyústí v jedno podříznuté hrdlo. Jakožto zdejší hororový expert tak uděluji snímku Jackals slabší čtyři hvězdy. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Svéřepí Šakali zavile stáli u lesní chaty (plné blbých lidí).. Více než půlku zabere nezáživný rodinný exorcismus plný přemlouvání, sypání popele na hlavu a vzhledem k situaci někdy až překvapivě klidného chování a ten očekávaný zbytek ani na moment nepřijde s něčím, co by vás donutilo hned ráno objednat bezpečnější zámek na dveře. Když si připočtete trestuhodně nevyužitý retro prostor a odfláknutý konec, dojdete k závěru, že nejděsivější byla nebohá Deborah připomínající Leatherface. Nepotěšil jste mě, Greutert a ani já vás nepotěším.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný film v rámci žánru nezvaná domácí návštěva, byť zde byla nepřímo pozvaná. A až později jsem si uvědomil, co znamenalo intro. Takže rodina si unese syna, co skončil u jakéhosi rohatého vlčího kultu. Najme si mariňáka, co ho má psychologicky zpracovat. Popravdě, mariňák moc chytrý nebyl a nepřítele hrubě podcenil. Členové kultu tedy dorazí v noci (jak jinak), aby si vzali, co (kdo) jim patří. Měli docela slušivé ohozy a ty dlouhé sukně evokovaly Hellraisera. Minimálně od poloviny je snímek dost napínavý a těžko říci, zda předvídatelný. Postavy se občas zachovají hloupě, ale já si konec tedy rozhodně představoval jinak. Mrtvých není málo, s krví je to horší. Tedy přesněji s gore. Těšil jsem se na stažení z kůže, případně nějakou odseknutou hlavu. I když podříznutí bylo stylové. Solidní hudba a potěšilo mě, že ručka je jen v úvodu, jelikož být celý film FF, tak ho nedám. 3,5* ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný, no na druhej strane nijako prevratný home invasion, trochu pripomínajúci vydarenejší You're Next a z určitého uhla pohľadu aj nedávny The Void. Masky a kostýmy príslušníkov vražedného kultu, terorizujúceho mierumilovnú americkú rodinku vo mne vyvolali úsmevnú spomienku na niekdajší fenomén nielen slovenského internetu - dunajskostredského Batmana. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Jared Rivet napsal scénář k filmu už v roce 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama