Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle (Jemma Dallender) pozve své tři kamarádky do domu u jezera, který patřil jejímu zesnulému otci. Děvčata si hodlají užít dámskou jízdu, jenomže hned záhy po jejich příjezdu se dostanou do hledáčku trojice násilníků, kteří s nimi rozhodně nebudou jednat v rukavičkách. Pánové Red (Michael Santi), Black (Anthony Belevtsov) a Blue (Fernando Soto) začnou milé dámy terorizovat, mučit, znásilňovat a zašli by možná ještě dále, kdyby se jim ženy z posledních sil nepokusily vzdorovat a pomyslná miska vah se rázem začne otáčet… (SOLOM.)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Home invasion coby subžánr mám docela rád, jen je velká škoda, že většina těchto filmů nedisponuje příliš velkým rozpočtem ani zrovna originálními zápletkami, takže se vám řada z nich brzy začne slévat v jedno a ve skutečnosti vám ani nenabídnou žádnou pořádnou a dech beroucí podívanou. Většina z nich má totiž podprůměrnou kvalitu (samozřejmě existuje i dost těch kvalitních) a bohužel tento film patří mezi ty slabší.    Giorgio Serafini vsadil všechno na jednu kartu. Peněz moc neměl, takže si nemohl dovolit kvalitní gore ani množství scén s nějakou tou brutalitou – natož o nějakém drsném znásilnění si taky můžeme nechat jen zdát. Takže divákovi naservíroval pár polonahých děvčat ve spodním prádle nebo nahoře bez, trošku té krve, jednu useknutou hlavu, podříznutý krk a šíp v břiše. Žádná hitparáda se tedy nekonala a tím trumfem bylo obsazení hereček Natalie Burn a Jemmy Dallender (ta si zahrála ve I Spit on Your Grave 2), které měly nalákat diváky na svá jména.    Trojice násilníků s pomalovanými obličeji se taky zrovna moc nepředvedla a tak nám tu zbývá už jen nezvaný host s tichou střelnou zbraní. Jenomže vytvořenou atmosféru i náznaky surovosti dost sráželi samotné herecké výkony většiny zúčastněných. Moc jsem jim to utrpení, ponižování ani následnou pomstu nevěřil. Navíc neměli pořádně co hrát – sem tam vypustili nějakou tu drsnou hlášku a jinak tam postávali jak dřeva. A ty dvě již zmiňované herečky to prostě samy utáhnout nemohly. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Executioners“ patří mezi ty slabší kousky, které ze zámoří přicházejí, ale takové, jež v sobě mají určitý potenciál, jež b se dal využít. V jejich případě ale k využití nedošlo a v konečném důsledku se prostě jedná jen o další horor, který zůstal promarněnou šancí. Ale je fajn, že zde jsou tvůrci, kteří se pořád snaží, něco v sobě mají, a třeba se díky kritice zlepší. I když je pravda, že Giorgio to zatím moc dál nedotáhl. ()

Reklama

Reklama