Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá učitelka z mateřské školky se po podivném záchvatu dostane do nemocnice do péče týmu dr. House. Lékaři hledají příčinu jejích problémů, záchvaty se totiž opakují a její stav se neustále zhoršuje. Prvotní podezření na tumor se nepotvrdí a tým začíná být bezradný. Teprve ve chvíli, kdy dr. House, uznávaný pro své znalosti, ale ve styku s pacienty poněkud nerudný, přijde s teorií, že by žena mohla mít v mozku cizopasníka, se objeví první úspěchy. Cizopasník je nalezen, ale je zde další problém, žena odmítá léčbu... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pilotním dílu jsou vidět dvě zajímavé věci. Jednak je všechno ještě trochu divoké, neusazené, herci úplně přesně nevědí, co mají hrát. To si všechno sedlo během pár dalších dílů a už to bylo ok. Ta druhá věc je postava samotného House. Kouknul jsem na pilot po dokoukání poslední série a ten doktor je prostě pořád stejný, výborně vymyšlený od samotného začátku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • House (Hugh Laurie) údajne odhalil závislosť od lieku proti bolesti Vicodin a odhalí, že jeho ochabnutie bolo následkom infarktu. (Pat.Ko)
  • Trenton je hlavné mesto New Jersey. Je to veľmi blízko Princetonu, hneď za hranicou na rieke Delaware. Nemocnica v Trenton je však fiktívna. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama