Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (416)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je víc než příjemná teen blbina, která je přirozená,upřímná a na nic si vyloženě nehraje, jenže jakmile na scénu příjde Akce spokojenost výrazně klesá. Efekty jsou průměrné a tenhle druh akce mě zkrátka příliš nebavil. Želvy, které jsou z podobného ranku ( Oživení dětské klasiky) mi příjdou mnohem atraktivnější i zábavnější. Na zhlédnutí to však jde. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem moc nesledoval, i když u něj platí, že pokud jste viděli jeden díl, viděli jste všechny. První celovečerák z pětadevadesátého, který udělal z laciné TV šaškárny drahou šaškárnu pro kina jsem ale ocenil 4 hvězdičkami. Tenhle nejnovější film dělá se seriálem to samé, ale scénář je ultrašablonovitý a ultranudný a na první morfování a první velkou akci - generické digibordelózní finále, kde pro jednou nepadají mrakodrapy, ale ničí se maloměsto, nicméně to vyjde nastejno - si musíme počkat až na konec filmu. Takže co pochválit? Snad jen ty pěkné holky. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Ryze dětská záležitost. Neočekával jsem žádnou sofistikovanou zábavu, ale tento snímek byl horší než nejhorší noční můra, a to zejména zásluhou totálně neposlouchatelných píčovin, které postavy vypouštěly z úst. Mezi jednotlivými postavami panovala celou stopáž nelítostná přetahovaná o to, kdo bude nejotravnější. První příčka tohoto žebříčku se střídala v obrovském tempu. Trapné bylo i to, že do pětice retardů byly zakomponovány všechny rasy, obě pohlaví, a dokonce i všechny sexuální orientace. Aby náhodou nějaká menšina nepřišla k újmě. Obecně nesnáším film, kde parta otravných a debilních dětí zachraňuje svět. Tento snímek posunul moji nenávist na zcela novou úroveň. Tvůrci mě taktéž nasrali v tom, že jsem musel čekat na morfování strašně dlouho. Nejdříve to vypadalo na 40 minut. Poté došlo k naprosto debilnímu odkladu a ze 40 minut bylo rázem minut 60. No, nakonec se z toho vyklubalo 90 minut. V závěru se to konečně trošku pomlelo, následoval očekávaný supermorfing a hurá závěrečné titulky. Jediným světlým momentem snímku byl okamžik, kdy už to vypadalo, že se černý retard odebere na věčnost. Bohužel jen na krátko. Další můj oblíbený seriál z dětství byl nemilosrdně znásilněn partou debilních teen neherců. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Strážce vesmíru jsem koukal jako malý prcek. Pak znova jako velký prcek na střední škole. Určitě tenhle fenomén patří k věcem, co by (dnes už odrostlé) děti měli znát. Aspoň ty, co se narodili v letech devadesát. Původně jsem chtěl film vynechat, protože z toho sálá možnost oživit jednu značku čistě pro marketingové účely. Dnešní teenagery bude těžko zajímat, jak si to šestice barevných Strážců bude rozdávat s „morfelíny“ a za pomocí „zordů“ budou dostávat na budku od přerostlého ještěra, kudlanky a nebo želvy. Přesto jsem měl radost, když jsem si to v jeden večer pustil. Nadšení, ale postupně opadalo. Jasně, je tu Alpha 5, Rita, Jason a samotný Zordon. Přesto se většinu času film věnuje nudným podzápletkám teenagerům. Film je zbytečně dlouhý a postavy nikam nerostou. Tak jak je poznáme na začátku, tak je vlastně i na konci opustíme. Divákovi je naprosto jedno, co se s postavami stane. Poslední půl hodinu se konečně morfuje a film se dostává do akce. Což z dvouhodinové stopáže je opravdu ukrutně málo. Celý děj je nezáživný a diváka nudí. Nebýt šestisekundového záběru, ve kterém začne hrát známá melodie, tak by se mi asi ani ta poslední půl hodina nelíbila. Efekty jsou už praktický standart u áčkového filmu a humor nepřekvapil. Většinu času vyzní spoustu hlášek do ztracena. Od filmu jsem nečekal zhola nic, a vlastně jsem se ani ničeho nedočkal. Herci jsou vcelku sympatičtí, ale jejich charaktery černobílé. Akce je slušná, ale je jí proklatě málo. Děj nudný a teenagerský přeplácaný. A to, že tvůrci vynechají mého oblíbeného Strážce, to je vážně bod dolů. Scéna s Tommym v titulkách to nespraví. (40 %) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto nevyšlo. Azda ešte prekuknem prílišné naviazanie sa na dnešnú mladú generáciu ( ide o dosť trápny humor ), ale ono je to nudné jak hrom. Seriál ( podotýkam z roku 1993 ) mal šťavu, fungoval na nôte ´´tak zlý až je dobrý´´ pričom tento mix z toho urobil popkultúrny fenomén. Noví RANGERS sa opierajú o realistický pohľad na celú vec, postavy sú namyslené štence ( aj keď zachraňujú svet ) a nefandil som ani jednému. Jediné, čo ma teší je, že sa pravdepodobne po nie až tak priaznivom diváckom ohlase, sľúbených pokračovaní nedočkáme. Jedno z mála pozitív tohto filmu. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama