Reklama

Reklama

VOD (1)

Emocionálně působivý film vypráví příběh osamělého mladíka Cala (Dean) bojujícího o přízeň svého přísného otce (Raymond Massey) a oblíbenějšího bratra Arona (Richard Davalos). (Magic Box)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Je dobry, ale je vsade po nete. Zato Sk dabing sa neda zohnat. Ked ho naposledy vysielali pred nejakymi 15 rokmi, tak mi v polovici vypadla kablovka a tak sa tesim, ze ho konecne budem pocut cely.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Ilona Svobodová - Julie Harris (Abra), Vladimír Dlouhý - James Dean (Cal Trask), Boris Rösner - Raymond Massey (Adam Trask), Jan Pohan - Burl Ives (Sam), Ondřej Vetchý - Richard Davalos (Aron Trask), Pavel Rímský - Albert Dekker (Will Hamilton), Oldřich Vlach, Marie Drahokoupilová, Barbora Lukešová, Tomáš Borůvka, Rostislav Čtvrtlík a další.

Zvuk: Jiří Pešek
Produkce: Jiřina Finková
Překlad a dialogy: Pavel Dominik
Režie: Vladimír Blažek
Vyrobila: ČT 1995
 
http://dabingforum.cz

sud

sud (hodnocení, recenze)

Stegr: existují dvě možnosti - buď jsi film viděl s jiným dabingem, nebo prostě nedokážeš uznat skvělou dabingovou práci. Všechny hlasy dokonale seděly ke svým postavám a i překlad byl skvělý. Tohle není vyvracení názoru, Cena F.Filipovského pro B.Rösnera mluví za vše, že dabing nemůže být špatný. Toto je totiž neskorumpovatelné laickou veřejností neovlivnitelné ocenění.

Davej

Davej (hodnocení, recenze)

canakja: Doporučuji ti se znova na tenhle film podívat. Dvě hvězdčky? Nejde přece o co nejlepší adaptaci knihy ale o co nejlepší film. Pakliže je v téměř dvouhodinovém filmu zpracována závěrečná třetina knihy, jak dlouhý by podle tebe ten film měl být? Jako člověk, který EoE od Steinbecka nečetl, tvrdím, že film funguje tak jak je.Není v něm ani zbla nejasného.

Reklama

Reklama