Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Chaseově průšvihu je vedením oddělení pověřen Forman, který ke své funkci přistupuje zodpovědně a krotí House v pracovní morálce i množství testů. Na oddělení je přijata Anika se záhadnými symptomy, které se ukáží být pouze simulované. Snaží se získat si pozornost lékařů tím, že si různými léky přivozuje rozličná onemocnění. Forman zakáže Houseovi další léčení a Aniku pošle na psychiatrii. Doktor jí však schválně píchne látku, která vyvolá další záchvat, takže ji musí přijmout zpátky do nemocnice. Teprve potom se zjistí, že se jedná o infekci. Podvodem zachrání House Anice život. Forman však kvůli nevhodnému postupu svého podřízeného přichází o možnost definitivy vedoucího postavení. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh zajímavý, ale už tady mi začíná vadit to věčné "House kašle na jakékoliv předpisy a dělá si co chce, ale tím zachránil té pacientce život a tak je všechno v pořádku." Cuddyová je tradičně neschopná, nasadí tam Foremana, aby dohlížel na House, slibuje mu dlouhodobé vedení oddělení a pak to škrtne ze stolu, když House udělá věc, kvůli které by se s ním normálně hádala, ale tady je to v pořádku, to Foreman ho nedokázal zastavit. Foremanova snaha skutečně kvalitně vést a nenechat se vytočit Housem byla zajímavá a Cameronová v skoro nepřátelské opozici k pacientovi byla hodně netypická (ale dobrá). Jen ten Chasův dějový kiks z minulého dílu, ten tady skoro spláchli ze stolu, co? Čekal jsem, že si to bude řešit trochu déle, i když hraní Spencera to přece jen trochu dokázalo udržet ve hře. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Okay, I’m gonna give you some antibiotics, and you probably shouldn’t have sex for awhile." "How long?" "On an evolutionary basis, I’d recommend forever." Ďalšia časť, ktorá sa nedrží tradičnej šablóny s tým, že tentokrát nastala zámena na riadiacej pozícii. Nechýbala kopa skvelých hlášok. Diagnózy: Münchhausenov syndróm, klostridiová infekcia. "I love the smell of pus in the morning. Smells like… victory."  ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Jeden z koní sa volá Termigator. Možný odkaz na film Terminátor (1984). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama