Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House tentokrát léčí malého autistického chlapce, který začal mít problémy s dechem. Zjišťuje, že symptomy, které chlapec vykazuje, jsou přinejmenším nezvyklé. Lékaři najdou v krevním oběhu jaterní buňky a chlapec začíná mít problémy se srdcem. V jednu chvíli přichází v úvahu i rakovina, lékaři však nejsou schopni nalézt jakékoli stopy nádoru. Pak v chlapcově oku objeví cizopasníky... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Když Eric Foreman (Omar Epps) zmiňuje, že kluk ujížděl na Lucy v nebi s kubickým zirkonem, v originále „Lucy in the sky with cubic zirconia“, odkazuje na písničku „Lucy In The Sky With Diamonds“ od kapely The Beatles. (Rikoz99)
  • Během konfrontace House (Hugh Laurie) s Cuddyovou (Lisa Edelstein) ohledně koberce v jeho pracovně začne House vykřikovat: „Attica,“ čímž odkazuje na krvavou vzpouru vězňů ve stejnojmenné americké věznici z roku 1971, kdy se přes 1 200 trestanců pomocí rebelie dožadovalo lepších životních podmínek a práv. Výsledkem byly desítky mrtvých, ale nakonec také vězeňské reformy. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama