Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné místní restauraci je přepaden mladý manželský pár. Muž sice svou ženu dokáže ubránit, ona však dostane těžký záchvat. Houseův tým, který ženu začíná léčit, zprvu nechápe, proč se stejné příznaky objeví i u jejího manžela. Po dlouhém hledání příčiny lékaři nasadí dívce antibiotika, ta však způsobí těžkou alergickou reakci a dívka upadá do kómatu. V té době však lékaři objeví příčinu jejich společných problémů, vzácné genetické onemocnění. Aniž by to věděli, oba mají společného otce. House se dostává do sporu s velmi arogantním mužem. Ukáže se, že je to mstivý policista, který, což House zatím netuší, jej bude stále pronásledovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Infectious or environmental... all we have to do is check out parasites, viruses, bacteria, fungi, prions, radiation, toxins, chemicals or it's internet porn related. I'll check the internet, you guys cover the rest of the stuff." Super epizóda. Jedna podarená hláška za druhou, spolu s nápaditým prípadom a vítaným oživením s nespokojným pacientom. DG: D84.1 Hereditárny angioedém ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to infekční nebo z prostředí. Musíme se podívat na parazity, víry, bakterie, plísně, pryony, radiaci, toxiny, chemikálie... nebo to souvisí s pornem... Projdu internet! Vy zařídíte to ostatní..." ()

Reklama

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Tím sa spočiatku pokúša diagnostikovať jedného pacienta, z ktorého sa vyskytne ďalší pacient s rovnakými príznakmi. Toto je druhýkrát, čo má tím dvoch pacientov, nielen jedného. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama