Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House má léčit ženu, která zkolabovala na své svatbě. Celá věc je specifická v tom, že žena pracovala v zábavním průmyslu a náhle konvertovala k Chasidské církvi, protože si za manžela brala chasidského žida. House je přesvědčen, že se nikdo nemůže až tak náhle změnit a že žena tají užívání drog a sexuální život, což je v zábavním průmyslu obvyklé. Ženiny symptomy se neustále zhoršují a House není schopen nalézt odpovídající vysvětlení. Jeho snažení komplikuje Wilsonův vztah s bývalou kandidátkou do Houseova týmu Amber. House je totiž přesvědčen o špatných úmyslech Amber a je rozhodnut vztahu stůj co stůj zabránit. Právě díky tomuto úsilí nakonec zjistí, co pacientku trápí. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi nepříjemný díl, který násilně podsouvá divákovi židovskou kulturu. Hlavní pacientka i její druh jsou mimořádně otravní. Podzápletka s Amber a Wilsonem je velmi cringe. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší epizoda. Nesympatická pacientka by mi tolik nevadila, ale Houseův hon na Wilsona je už tak přehnaný, že se na to nedá dívat. Takhle by se nechoval nikdo. Ani House. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (13)

  • V epizóde zaznelo: "Mental Yentl" („duševný Yentl"), je to narážka na rovnomenný film Yentl (1983). (Pat.Ko)
  • Keď sa Wilson (Robert Sean Leonard) a House (Hugh Laurie) rozprávajú v reštaurácii, môžete cez Houseovo rameno skrz okno vidieť Royal Diner. Royal Diner bol centrálnym dejiskom v seriáli Kosti (od r. 2005). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama