Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House oznamuje Cuddyové a Foremanovi, že odchází z místa. Tvrdí, že je to nutné pro jeho duševní zdraví. Foreman si otevřeně řekne Cuddyové o Housovo místo, Cuddyová to podmiňuje vyřešenou kauzou. Foreman se zbytkem týmu v tu dobu řeší případ počítačového experta, ale neví si s ním rady. Pacient mezitím vypsal na internetu tučnou odměnu za správné diagnostikování jeho nemoci. Nikdo z týmu netuší, že Třináctka dostala e-mail s konečným verdiktem Fabryho nemoci a že za diagnózou je právě House. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je výborná.Hlavně ty ukázky té virtuální hry.Dr.House zde pracuje jako kuchař v nové práci.Dávám 4 hvězdy a 80 procent.Housův pacient zde trpí bludy...Tato epizoda je zajímavá.Dr.House v této epizodě řekne Cuddyové,že odchází z postu doktora. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta virtuální realita ve hře je fakt super...! Sakra to by se to pařilo..!! House oznamuje, že končí na své pozici a odchází... Na co doktor, když je internet :))) koho mi to připomíná, ano doktora Martina :D Tak House vaří a zachránil Wilsonovi koule :))) Ať žije zaseknutý joystick :P "Nesu koblihu - - květinářství zavřeli.." :)) Epitelové buňky ukázaly, že se jedná o retrívra :)) Lol ty halucinace byly fakt super..! Jsem v tom, vzal jste Vicodin? Ne, vyřešil jsem lékařský případ na internetu... :))) Opravdu super díl, dobře jsem se bavil... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Po tom, čo pacient Vince (Rick D. Wasserman) spomenul, že môže mať otravu ortuťou, pretože jedáva veľa sushi, Trinástka (Olivia Wilde) mu na to povie: "A momentálne dostávate zmiešané recenzie v 'Speed-the-Plow' na Broadwayi?" Ide o odkaz na herca Jeremyho Pivena, ktorý koncom roka 2008 opustil broadwayskú show „Speed-the-Plow“, pričom ako dôvod uviedol otravu ortuťou. Piven tvrdí, že 20 rokov jedol sushi dvakrát denne. (Pat.Ko)
  • Kolegovia pacienta sú vývojári hier a volajú sa Lee (Wai Mui) a Roy (Brett Gilbert). Je to odkaz na internetové meme/virálne video „Leeroy Jenkins“, ktoré sa odohráva v online hre "World of Warcraft". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama