Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co se Chase přiznal Cameronové, že zavinil smrt diktátora Dibaly, chce, aby oba od House odešli, přestěhovali se a začali nový život. Jejich výpověď obnoví v Houseovi nostalgii po bývalém týmu a usmyslí si, že jej obnoví, ovšem ve čtyřčlenné verzi. Rozehraje riskantní hru s diagnózou pacienta, kterou učiní natolik zajímavou a vzrušující, že se mu všichni kandidáti - s výjimkou Cameronové - skutečně přihlásí a uchází se o práci v jeho týmu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda není špatná.Dr.House zde řeší případ "Fotofobika",který je tak zvaně "světloplachý",nebot jej oslní při jeho práci světlo a udělá se mu z toho špatně.Onen "fotofobik"spolupracuje s ještě jedním chlápkem,,který je jeho kolega a který mu zavolá rychlou pomoc.Dr.House je zde zpátky v pozici šéfa týmu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na konci sa House (Hugh Laurie) pýta, že kde môže nájsť reklamný banner „misia splnená“. Pravdepodobne ide o odkaz na prejav Georgea W. Busha z 1. mája 2003, počas ktorého bol za ním vyvesený reklamný banner „Misia splnená“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama