Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým se soustředí na nemoc mladého hráče amerického fotbalu, který v sobotu hraje důležitý zápas, ale určit jeho diagnózu se dlouho nedaří. House přijme natruc Foremanovi nového asistenta - jeho bratra Marcuse, který právě vyšel z vězení. A ve Wilsonově a Houseově bytě se dějí podivné věci a oba se domnívají, že za nimi je právě ten druhý. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je to výborný.Epizoda Tah na branku je o rodině a je dojemná.Dr.House opět dělá alotrie svému spolubydlícímu Wilsonovi a to tím,že mu zničí v koupelně vanu a taky tam dá do vany vačici,které se Wilson lekne a Dr.Forman mluví s šéfovou a potkává svého bratra.Dříve trochu zaostalý hráč amerického fotbalu do sebe začne zkraje tohoto příběhu bušit helmou,nebot je nemocný a má "šok".Černoch a hráč fotbalu je otylý a Dr.House a jeho tým léčí ještě 1 pacienta,který má nemocnou nohu.Nakonec Dr.House uspěje a má v léčbě pravdu a svůj tým docela zapřáhne a tento díl je zajímavý a výborný.Dávám 4 hvězdy a 80 procent hodnocení. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V úvodnej scéne sedí po skautkinej pravici Darylova matka. Keď sa k nim vrátia, keď sa Daryl rozzúri, zrazu sedí po jeho ľavici. (Pat.Ko)
  • Približne po tridsiatich minútach House (Hugh Laurie) hovorí francúzskym prízvukom a správa sa podobne ako fiktívny detektív Hercule Poirot (ktorý je Belgičan). (Pat.Ko)
  • Počas prvej epizódy seriálu, je uvedené, že Dr. Foreman (Omar Epps) má 16 rokov, keď ho pristihnú pri krádeži áut, Marcus Foreman povie Houseovi (Hugh Laurie), že Dr. Foreman mal 14 rokov, keď ich chytili. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama