Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House je na terapii u doktora Nolana, který na něm ihned vidí neklid a nesoustředěnost. V rozhovoru, jehož téma si má House vybrat sám, mluví o posledním případu, který řešil se svým týmem. Šlo o pacientku se ztrátou paměti, ale došlo i na rozbitý vztah s Wilsonem a nově navázaný kontakt s Alviem z léčebny v Mayfieldu. Přesto jako by to nejdůležitější zůstávalo stále utajeno. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám 4 hvězdy.Tento díl je velmi dobrý.Dr.House je v něm u doktora Nolana.Dr.House je zde také u soudu,kde podvádí a taky telefonuje na úkor soudu a jeho vztah s Wilsonem se vyostřuje a Dr.House řeší případ pacientky se ztrátou paměti a tato epizoda se mi docela líbí.Tato epizoda končí tajemstvím,které zůstane mezi doktorem Nolanem a Dr.Housem skryto.Dávám 80 procent. ()

Kanee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rok jsem dělal vše, o co jste požádal, a všichni ostatní jsou šťastní. Já běžel na pásu a vy jste jen seděl a koukal. Vy jste léčitel. Využíváte lidí, kteří chtějí věřit. Ale za těmi triky není nic." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Alvie (Lin-Manuel Miranda) není jediný Portoričan, který má problémy s prokazováním občanství. Ve skutečnosti během víkendu na Den památky obětí holocaustu v roce 2010 strávil Eduardo Caraballo tři dny ve vězení, než se mu podařilo přesvědčit úřady, že se narodil v Portoriku. (Kanee)

Reklama

Reklama