Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékaři z nemocnice jsou povoláni k nehodě v centru města. Stavební jeřáb se zřítil na patrové parkoviště a v troskách je přes sto zraněných a mrtvých. House ošetřuje mladou ženu uvězněnou pod sutinami, která se musí rozhodnout, jestli obětuje nohu, kterou drtí zřícený nosník budovy, nebo bude riskovat život, aby si nohu zachránila. Tým zatím na Houseův příkaz odváží do nemocnice jeřábníka, který prý při práci usnul. Houseova intuice napovídá, že zřejmě nešlo o obyčejný mikrospánek... (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nervy drásající a zároveň dojemná epizoda. House projevil soucit, empatii, velkou odvahu. Udělal všechno, co bylo v jeho silách, udělal vlastně nemožné, a přesto nakonec jeho pacientka zemřela. House je v tak špatném psychickém stavu, že chce sáhnout opět po drogách. Ztrácí Wilsona, žena, kterou miluje, se zasnoubila. Příliš mnoho ztrát. ()

Reklama

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Táto epizóda sa začína bez úvodných titulkov. (Pat.Ko)
  • Foreman (Omar Epps) diagnostikuje žeriavnikovi zlomeninu pravého ramenného kĺbu, ale namiesto toho mu ošetrí ľavú ruku. (Pat.Ko)
  • V epizodě je dvakrát těsně po sobě zmíněno toxické působení metanu na člověka, které potvrzuje i House (Hugh Laurie), což je však naprostý nesmysl, jelikož toxické působení metanu na člověka nebylo nikdy zaznamenáno ani prokázáno. (Lasskoun)

Reklama

Reklama