Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté vyšetřují velmi starou vraždu jejich kolegy. Případ se stal v roce 1968, kdy byl mladý policista, válečný veterán, nalezen ve svém hlídkovém voze zastřelený. Policisté zjistí, že byl čestný a neúplatný, což vadilo jeho nadřízenému. Mezi jeho spolupracovníky mu na oblibě nepřidalo ani to, že se netajil se svým homosexuálním vztahem. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teplý polda v 60. letech? Něco nepřípustného nejen co se veřejnosti týče, ale i ze strany kolegů či rodiny. To co dnes už tolik vzruchu nevzbuzuje, tehdy bylo vyloženě trnem v oku – zvláště když by se to někdo dozvěděl. Mrtvý byl válečný veterán, neúplatný polda, který lezl na nervy nejen zločincům, ale i svým nadřízeným a kolegům. Jeho parťák – otec tří dětí, pěkná manželka, ale…Skutečný vrah byl debil, zbytečná smrt. Vera a jeho vedlejší linka s černochem, basketbalovým míčem a jeho matkou je taky spíš k smíchu a odvedení pozornosti…Průměrný díl, ale rozhodně svým způsobem zajímavý. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My folks, been married forever, right? But whatever they had died years ago. And I look around and I see everyone like that. Staying together 'cause of the church or 'cause it's expected or 'cause they got nowhere else to go. Cursed? We're the lucky ones." ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama