Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté jsou přivoláni k výbuchu v šatně jedné z místních tělocvičen. Bomba, uložená ve skříňce, těžce zranila muže. Při vyšetřování se zjistí, že tento bombový útok má souvislost s několika dalšími, které se staly v posledních letech na území Filadelfie. Za případy stojí totiž muž, jehož bratr měl být také obětí, ale shodou okolností v tělocvičně nebyl. Pachateli se absolutně rozpadl svět, když byl propuštěn z práce, pak mu zemřela dcera na rakovinu a poté od něj ještě odešla manželka. Zahořkl a rozhodl se lidi vytrestat tím, že jim posílal bomby umístěné v historických hracích skřínkách. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrací skřínky jako výbušnina se objevily už v epizodách několika seriálů i filmů – takže žádná převratná tvůrčí myšlenka se nekonala. Nicméně je hnus, co se dokáže zrodit v hlavách šílenců či psychicky zdeptaných lidí a nevinné oběti nebo tečce zloby nemají ani potuchy, co přinese zlověstná (no mnohdy pěkná) melodie na svém konci. Emoční závěr a očekávání, zda si neodškrtneme několik postav… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"John Henry, steel-driving man. I remember that story as a kid. Railroad guy with the hammer, raced against a steam drill tunneling through a mountain. John Henry won. Then he kneeled over and died." ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama