Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

VOD (1)

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Oceňuji zakomponování žánru regulérní komedie a zaměření na dospělé publikum, avšak nemáte-li v lásce postavu ,,Harley Quinn" , tak zhlédnutí opravdu nedoporučuji - ne každému totiž sedne její specifický smysl pro humor 🙂 Námět je zpracován vcelku obstojně, hrdinové mají nejen skvěle prokreslené charaktery, ale i skvělou interakci mezi sebou a ze scénáristického hlediska o dost lepší než-li ,,Suicide Squad" nebo ,,Birds of Prey" s Margot Robbie 😀 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další těžce průměrný a ničím zajímavý DC animák, který velice rychle (prakticky hned) zapomenete. Harley dobrá, Batman dobrej, hudební scéna dobrá, příběh naprosto pitomej a plný nefunkčních vtipů a vlastně i všeho ostatního, zápletka je opravdu béčková. Animace je skvělá, sedla mi, zbytek ale za moc nestojí. Tenhle film měl obrovský potenciál, ale bohužel ho nijak nevyužil. Batman a Harley Quinn sice nejsou vyloženě špatným filmem, nenadchnou, z průměru se nedostanou, ale jejich spolupráce měla dopadnout lépe. Mnohem lépe. 60%. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

S Harley v ústřední roli by mělo být jasné, že příběh a postavy půjdou stranou. Píšu „mělo být“, protože scénáři to vždy tak jasné není. Našim oblíbeným superhrdinům a superpadouchům jsou cíleně „strhávány masky“ (prdí, souloží, tancují, dělají si srandu z kolegů atd.), ale snaha o komediální znesvěcení je neustále narušována buď vážným osnováním zlovolných plánů, nebo oplakáváním vedlejších ztrát. Humorné odbočky z hlavní, nudné, stokrát viděné story nejsou úplně promyšlené, ale je to aspoň pokus o jiný typ nadhledu (šedesátkové retro Caped Crusaders to příliš nepřipomíná, spíše Kick-Ass či Super v animované podobě). Nicméně zůstalo jen u toho pokusu. Nový hlas Harley (Bernadette z Big Bang Theory) je moc fajn. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Ježiš, tohle potěšilo. Na pozadí toho nejvíc klišovitého superhero příběhu (záporák chce virem zničit svět) se odehrává sebeparodie a dekonstrukce a můj nový oblíbený DC páreček. Animací to přitom navazuje spíše na populární devadesátkový seriál než na novější věci, ale to v tomhle příapdě rozhodně nevadí. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Batman se vrací animací zpět ke starším kouskům, za mě nepochopitelné, ale budiž. Tlačení Harley za každou cenu se mi příčí, nicméně v tomto filmu je určitým oživením. Vtípky, jakási komičnost kolem Harley vychází tak na půl a určitým způsobem ubírá na napětí, včetně slabé akce, které je velmi málo. Když fanoušci remcali nad mladičkým Robinem, mladými Titány, tak tato cesta vtipem, odlehčením moc nefunguje. Za mě průměr......5/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V baru, kde zpívá Harley karakoe, jsou dva chlapíci oblečení jako stoupenci Catwomen z filmu Batman (1966). (Puxina)
  • O animaci se postaralo jihokorejské studio DR Movie. (fiLLthe3DD)
  • Po úspěchu filmu Batman vs. Joker (2016) bylo rozhodnuto, že bude tento snímek uveden v kinech. Projekce se ovšem konaly v limitovaném počtu kin a probíhaly pouze jednu noc. Dle serveru The Numbers film vydělal 39 091 amerických dolarů, stránka Box Office Mojo však uvádí částku 6 448 dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama