Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

castor 

všechny recenze uživatele

Z anglického lejna americkou šampionkou. Jako dobré, ale ačkoliv se pohybujeme ve (filmařsky) netradičním prostředí, stejně přelouskáváme všechna klišé a nameleme spoustu teplých řečí o rodinných hodnotách. To si zase přiznejme. Matka fetovala a neměla střechu nad hlavou, otec byl alkoholik odsouzený za násilné trestné činy, jeden bratr ve vězení, druhý s velkým snem. Ten má od svých třinácti let i sestřička Saray, hubatá dívka s ksichtem vybledlé rockerky. Tím je profesionální wrestling. Zdálo by se, ale rozhodně nejde o žádné drama. Místy vtipné, většinou svěží a velmi dobře zahrané. Určitě ale nepadáme na hubu, rozhodně nejdeme na dřeň. Prostě jen naše hrdinka nedává zvedání traktorové pneumatiky, přijímá tvrdé pravdy o své rodině a mezi barbínami a bývalými roztleskávačkami se cítí osamělá, její milovaný bráška se zase naopak vyrovnává s tím, že on se do organizace nedostal a jeho celoživotní sen dostává pořádný direkt. Sarkastický kouč Vince Vaughna slušný, štěky producenta Dwaynea Johnsona zrovna tak, Florence Pugh je pak příjemným překvapením. Řada hlášek solidních, zápal pro téma také, ale nakonec dám tři hvězdy – čtyři by byly docela dost dietní. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Že by překvápko roku? Na první pohled Fighting with my family působilo jako Indie festivalovka, na kterou si nikdo po týdnu nevzpomene, ale nečekaně velmi pozitivní recenze a nasazení do kin filmu výrazně prospělo a já odcházel z kina velmi spokojen. Florence Pugh, která minulý rok nakopla kariéru Outlaw Kingem je naprosto excelentní a její kariéra vstoupá rapidně viz. nadcházející Midsommar a Little Women. Film se zaobírá poměrně neotřelou látkou Wrestlingu a pojednává o sociálně slabší rodině, která nic jiného než wrestling nemá a neumí, vše se změní když syn s dcerou jsou pozváni na cásting WWE. První třetině se daří suchý britský černý humor s velmi údernými hláškami, poté je film spíše sportovním dramatem, přesto velmi silným, dojímavým a zábavným. Vince Vaughn v roli trenéra správně přísný a musím říct, že progress Vaughna z průměrného komika ve velmi solidního herce byl velmi neočekávaný, ale už v Hacksaw Ridge zahrál kapitána perfektně, v Cell Block 99 byl jeho přerod nejúdernější a uvidíme, co předvede v Dragged Across Concrete. Potěší The Rock v menší roli a v krátkých záběrech se zde mihnou i Wrestlingové legendy, Při finále ukápla i slza, takže spokojenost. "Dick me dead, Bury me alive! " 80% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddechový snímek s atraktivním příběhem, který si Vás ve svých nejlepších momentech zcela získá. Tím vším je snímek Fighting with My Family, který vyjma skvěle soustruženého příběhu nabídne i líbivé civilní herecké výkony, výborný soundtrack společně s břitkým britským vtipem a plnou náruč velmi osobitého charismatu. Jsem si téměř jist, že režijní debut Stephena Merchanta nemohl dopadnout lépe. Sešlo se zde totiž tolik vytříbených ingrediencí, že to zkrátka nemohlo dopadnout jinak. Skvělá práce! PS: Herečka Florence Pugh je očividně herecký objev roku! „Paige, I myself have come from a wrestling family too. I know exactly what it means to you. But don't worry about being the next me. Be the first you.“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej! Zaber! Co když budeš muset někoho otočit z břicha na záda a zvednout? Pustíš ho na hlavu, zlomíš mu vaz a mě bude čekat papírování, což nesnáším." Mám rád sportovní filmy, ale wrestling nepovažuju za sport. A tenhle snímek ze mě fandu neudělal. Pro mě je to prostė divadlo, který bolí a hamburgerovej národ při něm z nějakýho záhadnýho důvodu šílí. Snad ty lidi chápou, že jsou to jen herecký výkony svalovců a modelek. No spíš nechápou. Mě to nakonec celkem bavilo, pokud se to týkalo tý šou, protože to bylo takový pohodový. Jakmile se však dostavily rodinný traumata a vlastní pochybnosti, tak jsem měl chuť sám sebe zmlátit, vyhodit z ringu a jít si zahrát curling. To je sport pro pořádný chlapáky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • Počas zápasu o Divas titul vo filme vidieť, ako má divák v hľadisku na zápästí hodinky Apple Watch. Tie sa však na trhu po prvýkrát objavili až o rok neskôr. (GTS_PUNK)
  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama