Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michelova (Kad Merad) dcerka ztratila svého oblíbeného plyšáka (doudou) na letišti v Roissy. Michel vypíše odměnu za nalezeného medvídka. Sofiane (Malik Bentalha), zaměstnanec letiště a věčně švorc, se pokusí získat odměnu podstrčením jiného plyšáka. Lež má ale krátké nohy, Michel odměnu nevyplatí, a tak se vydávají oba dva po stopách zmizelého médi. (pappaja)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mne průměrná francouzská komedie s divným nezajímavým námětem. Natočit film o tom, že se celý film hledá ztracený plyšák mi příjde celkem úleta zásadně tu chybí humor jak situační, tak gagy. Výhodou je 80 minutová stopáž a jedna legendary scéna s šíleným securitákem a jeho bláznivým psem, tahle scéna trvala asi 5 minut a patří k tomu nejlepšímu, co ten film nabídne ( Kdyby z něj udělali hlavního hrdinu, tak by to byla pecka jak svině), škoda,že zbytek postav humorem neoplývá. Zkouknout se to dalo, ale Francie umí o dost lépe. 5/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie moc nesleduji , ale tohle je dobré a koukatelné. Chlápek má dceru a a ztratí plyšáka dá na nalezení odměnu a naláká tak chlápka co se stará co vozíky na letišti ten si koupí plyšáka a vydává to za něj. Chlápek to, ale pozná tak mu ten s těmi vozíky slíbí, že mu ho najde . Má to vtipné scény kdy se zesměšňují důchodci a nacismus v nějaké univerzitě a na panství a stopáž je ideální. 60 procent ()

Reklama

bkf1 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tento počin může vypadat jako přihlouplá jednodubka, ale na to pozor, tohle totiž není produkce USA, tohle je Francie. Ten svůj osobitý styl francouzi prostě umí jak nikdo. Komu se líbila Amelie, Angel-A, Nedotknutelní atp. tak tohle by neměl vynechat. ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Dva obyčejní chlapi projdou půlku Paříže, aby našli víc než jen plyšáka. Skvělý námět, ale spousta nevyužitých humorných situací, téměř žádná sympatická postava a už vůbec žádné vnitřní napětí, aby všechno drželo pohromadě. Fakt škoda.... ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi penězi posedlý!.. To chudý bejvaj..." Na skutečný vtip byla chudá i tato další francouzská bláznivá komedie. Jednou stačí. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama