Reklama

Reklama

Král Artuš a rytíři Kulatého stolu

  • USA King Arthur and the Knights of the Round Table

Obsahy(1)

Ve středověké Anglii Merlin a král Artuš vyženou zlou kouzelnici Morganu a jejího syna Mordreda na konec vesmíru, kde Morgana slibuje pomstu. V dnešní době, potomek rytířů Penn nezná legendu svých předků, i když potomci v Thajsku stále bojují. Když se ale Morgana a její syn vrátí na Zemi, vyzbrojeni cizí technologií, připraveni vyhladit posledního potomka krále Artuše a jeho rytíře, musí se Penn vyrovnat s tím, kým se narodil, a spojit nové rytíře Kulatého stolu, aby zachránili sebe a zemi před celkovou pomstou Morgany... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (10)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu jiné pojetí artušovské legendy, které se mi zrovna moc nelíbilo, přece jen mám rád spíše klasiku, ale musí se tvůrcům nechat, že za málo peněz se snažili udělat něco, co bude snesitelné. Dokonale se to nepovedlo, pořád je to jen béčko, ale některé scény vypadají celkem dobře. Sledovatelné to je. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Bavit se víc, i bych nasadil hvězdu navíc. Ale je to bohužel průměrná, Asylumácká břečka. Nicméně musím chválit - konečně žádné prostředí Los Angeles a zatuchlých suterénů, či uliček, nicméně Thajsko ve vší své kráse. Tedy, spíše interiérů, ale i tak, trochu úkrok od toho jinak typického pro studio. Děj, dovolím si říct, ze začátku zněl i zajímavě a originálně. Artušovská legenda, akorát zasazená do současnosti. Jen, kdyby většina pasáží nebyla o neustálém kecání a skutek utek. Neberu-li v potaz i to, že klasicky něčí smrt zde neznamenala takřka nic. Jinak ale snesitelnější odpadní kousek, který se mi zamlouval mnohem víc, než jeho vysokorozpočtová „konkurence“. 20% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

V průběhu jsem měl v plánu dát 2*, ale konec to "zabil" a musím ubrat. Nebylo to tak špatné, jak jsem čekal, ale ani tak dobré, aby to bavilo. Herci byli téměř bez výhrady nesympatičtí, postavy protivné, ale přesto to mělo něco do sebe. Ale když jim je celý film říkáno, že musí něco udělat k zastavení padoucha, oni to nakonec udělají, padouch se tím stane silnější a jediný způsob, jak ho zabít je zrušit to, co udělali, tak jsem musel kroutit hlavou. 25% ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, co to bylo??? TV Barandov se rozhodla masírovat diváky sračkama ze všech stran? Honzík Musilů, Jarda Soukupů a k tomu výběr těch nejblbějších béčkových (či snad už déčkových) filmů!!! Herecké výkony stojí za prd, dialogy jak by smet a film je jeden velký průser. No, prostě svůj k svému. To už snad i ty reklamy jsou inteligentnější. ()

Reklama

Reklama