Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závěr upírské ságy. Sookie zvažuje svou budoucnost s Billem i bez Billa. Eric a Pam se pouští do nového podnikání, zatímco Sarah musí čelit důsledkům svých činů. Sam si užívá nový život a Andy získá nečeké dědictví. (HBO Europe)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. a poslední díl 7. série, tudíž celého seriálu. Bill požádá Sookie, aby ho zabila svojí vlastní mocí, a tím se osvobodila od svých schopností. Sookie však odmítne. Bill se tedy rozhodne zůstat u sebe doma. Tam spatří Jessicu a Hoyta, a požádá právě jeho, aby si Jess vzal za ženu. Ač je to pro upíří dívku těžké, nakonec souhlasí a zdělí mu, že chce svatbu ještě ten den. Svědkem Jessicy je tedy Sookie a Hoyta Jason. Oddává Andy, k oltáři vede nevěstu sám Bill. Ten ještě před svatbou sdělí Andymu, že je dědicem jeho domu, a může ho budoucím manželům pronajímat. Následně už jen čeká na odpověď od Sookie. Ta ho nakonec bude chtít zabít na hřbitově v jeho vlastním hrobě. Po váhání se ale rozhodne ponechat si své schopnosti, a když už si Bill přeje zemřít, probodne ho kůlem. Tak se nakonec i stane a Bill umírá. Eric dokázal zachránit Pamel a zabít všechny příslušníky Jakuzy, včetně ředitele. Pohled do budoucnosti nám dává najevo, že Jessica zůstala s Hoytem, Jason s Bridgett, díky Sookiiné radě, a i sama Sookie si našla manžela a čeká dítě. Eric s Pamel mezitím dělají reklamu na Novokrev a ve Fantazii sama Pamel prodává krev Sáry. A mimochodem, i Laffayette zůstal s Jamesem. 80 - 85 procent, docela ucházející zakončení. Mohlo být lepší, ale hlavně díky Billovi se nemile pokazilo. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi milé a pekné zakončenie Pravej Krvi. Každá postava dostala svoj finish a pri tak veľkom množstve postáv dopadol skvelo. Skalným fanúšikom to muselo pekne brnkať na city pri Billovi a Sookie. Ja osobne som spočiatku veľmi seriál neobľuboval ale pri nejakej 3 sérii si ma získal a začal som mať túto bandu z Bon Temps naozaj rád. U mňa celkovo seriál teda za 5* a bude chýbať. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama