Reklama

Reklama

Probuzení Zodiaka

  • Kanada Awakening the Zodiac
Trailer

VOD (1)

Mladý manželský pár Zoe (Leslie Bibb) a Mick (Shane West) narazí na záběry vražd, na kterých se objevuje i sám útočník, a je to věhlasný sériový vrah, který nebyl nikdy dopaden, Zodiak. Mick a jeho přítel Harvey (Matt Craven) se rozhodnou začít pátrat hlouběji, a to především kvůli odměně, která je nabízena při dopadení Zodiaka. Čím víc se pouštějí do vyšetřování, tím víc mají pocit, že je někdo sleduje. (AXN)

(více)

Recenze (14)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zoe je obyčajná, dospievajúca žena, ktorá túži po jedinej veci. Presťahovať a so svojím partnerom Mick-om z karavánu do normálneho domu, v ktorom by si konečne založili rodinu. Lenže ich životná, finančná situácia ani omylom nie je ružová, a tak keď jedného dňa za pomoci starého známeho, vlastniaceho bazár s "haraburdami", narazia na autentické video zábery z vrážd, doposiaľ nezadržaného sériového vraha, nazývaného "Zodiac", rozhodnú sa urobiť čokoľvek, aby získali odmenu za jeho dolapenie. Všetko čo v sebe zahŕňa tematiku sériových vrahov, je pre mňa vzácnym artiklom. Nech je forma akákoľvek, od seriálu po dokumenty, toto ma skrátka zaujíma. Aj keď je titul snímku lákavý, ten poster pôsobí neskutočne lacno. A tak som popravde čakal len nato, kedy sa niekto na to podujme ako prvý, aby som sa z jeho hodnotenia aspoň sčasti vedel zorientovať v "realite" približnej kvality spracovania (Tak dik "G.S."!!). Nie, nečakal som zázraky, na "Zodiaca" z 2007 sa to samozrejme nechytá ani omylom, avšak na ďalšiu variáciu témy Zodiac, to vyslovená katastrofa nie je. Takže relatívne spokojnosť. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já moc dobře vím, jak si v Kanadě představují třeba rohlíky nebo přednost v jízdě, takže mě vůbec nepřekvapuje jejich styl probuzení sériového vraha. Kdyby někdy Zodiaka chytli, ať mu jako trest pustí tenhle film... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Znovuvzkšíšení zabíječky. Nevím jestli tento další díl patří na velké plátno kin. Když nemáte očekávání áčkového filmu, tak to ujde. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kadeřnice, místní sekačka trávy a potrhlej vetešník se rozhodnou, že objasní identitu Zodiaca a vydělají sto tisíc doláčů. Přestože jsou všichni rozumu mdlého, nakonec se dostanou blízko a vrahoun musí jednat. No tak jestli je Zodiac pořád ještě naživu, tak se nejspíš zvedne z kolečkovýho křesla a vyrazí Wrighta odpravit. Když pominu zápletku, kdy trojice hňupů uplete z hovna bič, je to celý neskutečně nudný, zbytečně ukecaný a místy to nedává ani pořádně smysl. O thrillerové atmosféře se nedá mluvit vůbec, napětí je na bodě nula a pokud čekáte nějaké krvavé hody, tak na ně rovnou zapomeňte. Jo, nějaký cákance tu jsou, ale ty se dají počítat na mililitry. Alespoň že herci ujdou, ale moc jim nepomáhalo, že hráli úplný dementy. 10% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jednoznačný odpadový trash na největší úrovni. Víc zkazit pověst Zodiacovi aneb mistrovskýmu géniovi na tuhle úroven. Vrchol. Jonathan Wright aspon trochu zmoudřel a na konci dal najevo jinou stránku, protože sám o sobě věděl, že tenhle film je absolutní brak největšího hovna na světě. Jedna hvězda za povedenou první polovinu, která vyvíjela napětí, druhá je klasické negroidní klišé, které jsem viděl už snad 100x a pořád koukám se bude opakovat. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Řemeslně solidně odvedenej thriller na známý téma. Postavy jsou sympatický a tvůrcům se na rozdíl od např. Hangmana s Pacinem daří budovat slušný napětí. Škoda jen toho, že se postavy občas nechovají logicky, ale podle přání scenáristů. Blondýna ze sebe dělá totální blbku, která nerozumí šifrování jen proto, aby se to mohlo divákům vysvětlit a Zodiac je na starý kolena lajdák, kterej nedokáže ani dorazit svýho protivníka. Na druhou stranu je to zábavný a odsýpá to. V záplavě různejch amatérskejch digi sraček je tohle naprosto kompetentně odvedenej film, kterej se snaží dát divákovi to, co mu slibuje. Ale jinak se samozřejmě nemůžu dočkat, až to tady bude každej místní "odborník" infantlně srovnávat s Fincherovým Zodiacem. 70 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pěkná béčková jízda, která při nedělním oddychovém odpoledni neurazí a celkem pohladí po duši, když čekáte, kdo se vlastně skrývá za maskou Zodiaca?! 50% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Stále to mohlo byť aj horšie, pri Kanade obzvlášť. Páčila sa mi tá dešifrovacia linka a rýchly spád. K žehleniu super. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zápletka je postavená hodně na hlavu takže ženská co dělá ve volném čase kadeřnici chlápek co seče trávníky a sbírá železo a jakýsi děda z vetešnictví hledají Zodiaka. Koupily si totiž haraburdí po chlápkovi co nezaplatil pronájem garáže a tam našly záběry z jeho (Zodiakových) vražd. Jelikož nemají peníze a je za vyhledání Zodiaka odměna 100 000 rozhodnou se ho najít. Nakonec to rozluští a zjistí, že se vrah jmenuje Laurel (Hardyho někde asi ztratil) a on po nich jde. Konec je největší úlet ze všeho chlápek co přes 40 let uniká policii nedokáže zabít odstřelovačkou a posléze ani vidlemi jednoho maníka a zastřelit ani uškrtit jednu ženskou. 60 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film držiaci sa pevných základoch daného žánru. Predvídateľný a herecky maximálne priemerný. Kto pozná podobné filmy, tak záver ho nijak neprekvapí. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jak kokordi ke štěstí, prachům a slávě přijít chtěli.. No nakonec měli skoro dost natrženou prdel, ale konec dobrý, všechno dobrý. Teda ne úplně dobrý pro Harvyho. A taky ne moc dobrý pro Zodiaka. Nebo ? ....no nerad bych něco prozradil. Napětí na mě ašaš, takže ..za mě dobrý. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle kravina byl výsměch Zodiakovi. V hlavní roli nefachčenko a tupá blondýna. Otřesně nudný film plný zbytečných keců a blábolů, prostě otřesný scénář, otřesný casting, otřesný film, otřesná blbost. Nějak jsem to aspoň dopřeskakoval do konce, který byl taktéž otřesný. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Hloupý výsměch pro Zodiaca. Když to spočítáme, tak už stejně prdí do hlíny a tak se může v klidu smát těmhle přihřejvačům polívčiček. ()

Agnostik 

všechny recenze uživatele

Tak se všichni zklidníme,zas takovej průšvih to nebyl.Pokud film budeme brát jako jednu z možností,které by se i mohli stát kolem případu Zodiaca,tak nemusíme dělat hned nad filmem soudy.Film se mi celkem líbil jako taková napínavá oddechovka. ()

Reklama

Reklama