Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

Marze 

všechny recenze uživatele

Reese je ohnivá koule. Příběh je postavený na naivitě. Pokojový com na několik zasmání. Tři mladí zajíčci se matce samoživitelce starají o děti, uklízí, perou a vaří a v posteli jim stále říká "Ach, co to děláme?". To vše zasazené do tradičních amerických bungalovů, posečených piknikových zahrad a milých lidí v sousedství. Líbila se mi hláška jejích dětí "Proč nemůžeme jíst antidepresiva jako všechny děti a 20 milionů Američanů". ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jediný pravý pro Resee Whiterspoon jsem já, K těmhle romantickým komediím, kdy část je víc komedie a část víc romantika je težký cokoli psát. Jsou to takový příjemný "spotřebujte a zapomente" není v rámci daného tematu moc co vyčíst, ale ježíška tenhle fim nenahrádí...i když ta Resee ta by nahradila i armádu ježíšků. ()

Reklama

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dlouhé a stále se opakující záběry na smějící se lidi u stolu nám jako měly ukázat štěstí, nebo se jim jen nechtěl vymýšlet scénář....? Nejlepší na filmu je úchvatný interiér domu a zahrada hlavní hrdinky. A na Reese se koneckonců taky dívalo dobře, což se ovšem nedalo říci o jejím mladém milenci. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Reese je vážně kočka. Tento příběh jsem si dokázala představit a bylo to celé takové krásně prosvětlené a teplé tím prostředím LA a ráda bych v takovém domě nějakou domě žila. To mě na tom zaujalo - že mě to vtáhlo a jelikož jsem se chtěla podívat na něco "lehčího", myslím si, že to byla správná volba. Ale jinak jsem tam zachytila i skvělé poznámky o tom věku, poznatky co a jak s tím a také jaký je tam rozdíl mezi tím, když starší žena potká mladšího muže...Jako pro pobavení film ano - ale nic hlubšího z toho nevyleze... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne zbytočný snímok, úplne o ničom. Niečo sa tu síce herci snažili riešiť, pričom sa väčšinou všetko točilo okolo filmu, čo bolo sympatické, ale celkovo to nebola ani komédia, ani dráma a ani romantika. Všetko mi tu prišlo také nemastné-neslané, pričom od práce sa tu nepretrhli ani dve najväčšie hviezdy snímku - M. Sheen (viac mu to seklo v Tvajlajte) a R. Witherspoon. Ale na ňu sa aspoň dobre pozeralo. Proste nuda. Slabší podpriemer. 35/100 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama