Reklama

Reklama

Deadpool: No Good Deed

Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 2017, 4 min

Režie:

David Leitch

Scénář:

Rhett Reese

Obsahy(1)

No Good Deed je krátký film z univerza Marvelu pokračující v humorné až parodující stylizaci filmu Deadpool, jehož druhý díl měl svým uvedením propagovat. Nejedná se nicméně o klasický trailer, tedy sestřih scén, nýbrž o samostatný snímek s vlastním příběhem o jedné superhrdinské vycházce do města. Takto byl uveden před filmem Logan namísto tradičních závěrečných scének lákajících na Marvelovské novinky. Kvůli nahotě však nakonec bylo z této formy distribuce upuštěno a představitel hlavního hrdiny Ryan Reynolds jej uvedl prostřednictvím internetu. (J.Connor)

(více)

Recenze (48)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak na čsfd stačí na 75% to, že sa marvelovský hrdina 90 sekúnd prezlieka v telefónnej búdke. A samozrejme, mŕtvy BIELY dôchodca, veď sme Marvel, nie sme rasisti...Nuž, jedna hviezdička za hudbu a utekajúceho Deadpoola medzi lietajúcimi novinami....Nie tak dávno som napísal do komentára, že na 90% bude stačiť natočiť prdnutie z postavičiek z Marvel komiksov.Uvidíme ktorý režisérsky gigant sa na to podujme. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc tu tohle vubec je, za chvili se tu budou komentovat i trailery? Kdyz jsem tenhle "film" videl prvne, za nic jinyho, nez na 4 minuty natazenej trailer slozenej vicemene ze dvou scen jsem ho ani nepovazoval. Jako parodie na Supermanovo prevlikani sice vtipny, ale minuta by bohate stacila. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Klasika. Globálně se dá poznat, kdo z reagujících má načteno aspoň pět stránek z Deadpoolových komiksů. Rhett Reese je génius. Než budete, lidi, následovat Psychorova příkladu, vlezte na google a vyhledejte si nějakej Deadpoolův komiks, ať pochopíte, jakej ujetej smysl pro humor Deadpool má a proč je ten Rhett Reese takovej génius. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

První Deadpool byla pecka, dvojka bude snad také kvalitní, ovšem jisté obavy vzbuzuje výměna režiséra. Uklidnit nás měl tento kraťas, který dokazuje, že ačkoliv bude režijní vedení pokračování vizuálně trošku jiné, samotná podstata hlavní postavy by měla zůstat zachována, tudíž spíše než jako samostatný kousek slouží No Good Deed jako nadějný příslib do budoucna. ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Na úvod zcela klidně musím říct, že když se tohle zjevilo, neviděl jsem v tom nic převratného a hlavně jsem nebyl jeden z těch, co si uprdli do plenek, ale jako kraťas, se spoustou skvělých odkazů, je to přiměřeně dobře udělané a cynicky zábavné. Já myslím, že ačkoli to není perfektní, účel to splnilo na jedničku. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Při převlékání v budce je na zdi kina vidět graffiti se jménem „Rey“. (grovik.net)

Reklama

Reklama