Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (56)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Místy záživné ... místy debilní ... místy vtipné ... místy absurdní ... od všeho něco ... postavy vesměs sympatické ... ale mělo se to spíš jmenovat Psychouši ... než Titáni ... byli to total dementi ... suroví a šáhlí ... násilí někdy bylo až moc ... ale aspoň to nebyla úplná nuda ... na zabití času ok ... ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma zatiaľ moc neupútal. Prvú sériu som dopozeral len tak tak, a hoci nabudila na druhú, zatiaľ nič moc. Chce to byť temné ako sa na DC patrí, a aj sa mu to sem tam darí, ale pôsobí to zároveň moc detsky, efekty sú hrozné, príbeh nuda. Asi fakt iba pre skutočných DC fanúšikov. Druhú asi ešte dopozerám, ale pokračovať asi nebudem. Sú aj lepšie seriály. ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— If you can unite, you can face any threat. If you won't protect one another, who will? — Titans jsou obrovské překvapení. Z původních příběhů o týmu teenagerů DC udělalo dospělý, temný, místy i brutální a hororový příběh s atmosférou Snyderových DCEU filmů. To vše je zasazeno do širokého světa DC Comics – seriál je plný odkazů na Batmana, jeho historii, a další hrdiny a padouchy. Titans proto nepůsobí povrchně a uměle jako jiné komiksové seriály, ale dává divákovi pocit, že svět žije i mimo příběh hlavních hrdinů. Herecké obsazení je výborné, akční scény rychlé a drsné, kostýmy vypadají parádně, realismus a komiksovost jsou správně promíchané. Tohle se skutečně povedlo! Jako velký fanoušek Batmana musím ocenit, že seriál skvěle pracuje s batmanovským mýtem i jeho psyché, a vztahy mezi Brucem a jeho adoptivními syny. A to hlavně na začátku třetí série, v níž se děj přesunuje do Gothamu, a jenž svou kvalitou plně vynahrazuje slabší druhou sérii (především velmi slabé finále), kterou nad vodou držel hlavně Deathstroke a dobrá akce. Dvě klíčové události z Batmanovy historie jsou zpracované naprosto parádně a skvělý scénář do známého příběhu vnáší nové nečekané a napínavé momenty a záhady. Vážně doufám, že se někdy v budoucnu dočkáme pořádné seriálové adaptace Batmanova komiksového kánonu. Třetí série Titans je skvělá od začátku do konce (jenom to finále opět nic moc), tak snad se podaří kvalitu udržet i v těch dalších. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

2/50 Na to, jaký shitstorm vyvolaly první zmínky o seriálu online, jsou výsledné pozitivní reakce až překvapivé. Dnes víme, že se Titans stali dobrou platformou pro představení dalších postav z DC. Původní komiksoví Teen Titans psaní Perezem bývali hitem, tak proč by nemohl uspět i seriál? Poprvé se tu představila partička Doom Patrol, ale i Donna Troy, důležitá postava ze světa Wonder Woman. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od tohoto seriálu jsem neměl téměř žádné očekávání, šel jsem se na něj podívat pouze protože mám rád komiksové záležitosti a chtěl jsem dát šanci DC projektu, který není součástí Arrowversu, který v posledních letech hodně upadá. Každopádně jsem byl po zhlédnutí obou sérií, které jsou momentálně dostupné mile překvapen. Tato Rková záležitost mne chytla natolik že jsem jí celou zkoukl za pár dní. Všechny postavy mne velmi zaujaly, avšak nejvíce postava bývalého Robina(Dick Grayson), kterou jsem si prostě zamiloval. Těším na další podobné DC projekty, jelikož mají velký potenciál. ()

Galerie (574)

Zajímavosti (37)

  • V epizodě je zmíněn Roy Harper, což je v komiksech jméno dalšího superhrdiny, který byl členem originálních Teen Titans. Zpočátku vystupoval jako pomocník Green Arrowa pod přezdívkou Speedy, později se však osamostatnil a byl znám jako Red Arrow či Arsenal. V seriálu Arrow (od r. 2012) postavu ztvárnil Colton Haynes. (NiWi)
  • Když Donna (Conor Leslie) říká Dickovi (Brenton Thwaites) větu: „Be something else, someone else,“ jedná se o odkaz na seriál Arrow (od r. 2012), ve kterém tuto větu říká na začátku každé epizody Oliver Queen / Green Arrow (Stephen Amell). (NiWi)
  • Mezi zabitými chovanci v Arkham Asylum můžeme vidět komiksové záporáky Two Face, Riddlera a Adama Weskera / Ventriloquista. (NiWi)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama