Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si poprvé zrovna díl, kde byl pan premiér Babiš , dostával zajímavé otázky a odpovídal velice rozumně. Pak další politik a pak dokonce maďarský premiér Urbán! Slyšel jsem ho mluvit poprvé díky TV Barrandov. Je to náhoda? Ten také mluvil rozumně. Koukám na hodnocení samý odpad, jaké byly předchozí díly? Nebo hodně lidí hodnotí stádně? Samozřejmě některé pořady TV Barrandov jako třeba šperky, soudkyně ...jsem hodnotil také odpadem. Ale zde jsem viděl dobrý diskusní pořad a dokonce se mi zdá, že politici zde říkají mnohem osobnější věci než a jiných televizích. ()

Fifer odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne to Jaromír Soukup přehnal s pivsonama a pálenkou (tihle old-school kucí nefetujou) a byla z toho otrava jak bič. Když se druhej den probudil, byl přesvědčenej, že je rok 96 a on je novej Vladimir Železnej. Jak to dopadlo se můžete všichni přesvědčit. Dotaz na diváky Tv Barrandov: pracuje a hraje v tý televizi ještě někdo jinej, anebo je ve všech pořadech jen Soukup (její ředitel) a Brožová (jeho partnerka)? ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Více než dialog dvou osob mi tento pořad spíše připomíná "moderátorovu" exhibici, otázky si dává prakticky sám době, host většinou působí víceméně jen jako kulisa. Většina rozhovorů je totálně o ničem, divák se nic zajímavého nedozví, tedy kromě moderátorových světonázorů. Pokládané otázky vesměs vůbec nedávají smysl, o kvalitách moderátora je asi zbytečné se zmiňovat. Ani sebelepší host nedokáže tuhle přehlídku trapnosti zachránit. 0/10. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Hodnotím výhradně včerejší prezidentský speciál, který Jára udělal jako součást Duelu, namísto aby mu jako každému svému usrání vyčlenil nový televizní formát. Tato epická debata si kromě vlastního profilu zaslouží i vlastní databázi, pomník a obchůdek se suvenýry. Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že Soukup bude kvalitnější moderátor než ten sběrač bavlny z Novy, kterej si spletl plantáž se studiem, smíchy na něj vychrchlu pár nažloutlých hlenů a kus osmičky. Jára sice furt máchá rukama, jak kdyby odháněl komáry, mrká očima, až mu to odfoukává papíry a otázky si píše doma ve scrabblu, ale žádný nadzvukový průlety Zemanovým věncem se nekonají, sotva si v něm párkrát vykroutí hlavu. Za zmínku stojí také Jirka, který se roztomile culí v první řadě a na počest Milošovy výborné kondice slavnostně tleská každému jeho srdečnímu impulsu. Sem tam si Miloš odloží krk na rameno a laloky tuku mu stečou až na kravatu, aby mohly po deseti minutách odpočinku zase vesele plápolat ze strany na stranu. Opět je přítomna Drahošova židle, která strategicky mlčí a sebevědomě pózuje pro fotku na Jirkův twitter. Zlatým hřebem celé relace je moment, při němž na Járovu větu: „pane prezidente, před reklamou jste mluvil o pohádce o jezinkách a bezinkách…“ Miloš reaguje slovy: „ano, takže abych tu pohanku dokouřil…“ (pohádku dokončil?), přičemž publikum nehne ani brvou a pozorný divák přemýšlí, jestli mu tu mouku v sámošce neřízli pikem. Opravdu královská zábava. Po hvězdě pro každého z obou aktéru, protože se to dalo poslouchat a člověk si u toho nechtěl vyzvracet střeva pusou, třetí za úžasně rozkošňoučkého Jiříka, kterej může reálně za pár dní přijít o fleka a skončit na pracáku. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama