Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim In-hong (Seung-ho Yoo), Bo-won (Chang-seok Ko) a Gyeon (Kim Min-Seok) se seznámí během války v říši Čching a poté se spolu vrací do Čosonu, kde se začnou živit různými podvody a krádežemi. Jednou ovšem okradou nesprávného člověka, zkorumpovaného guvernéra Seong Dae-ryeona (Jae-hyeon Jo), který nechá Gyeona zabít. Aby se Kim In-hong pomstil, vymyslí důmyslný plán, jak mu prodat řeku Tedong. (LangiJ)

(více)

Recenze (10)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Švihlá, ale ne přehnaná korejská variace na Dannyho parťáky v menším a historicky zasazeném podání. jde o modernu, do období nepatřící hudba a místy i zřejmé chování postav, přesto je to ale stále zasazeno do onoho historického prostředí a děj se tomu, pokud mohu soudit, odpovídajícně podřizuje. Překvapivě koukatelné, byť poněkud delší. --- 3,5* ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Yoo Seung-ho a Ko Chang-seok v rolích dvou podvodníčků, kteří by dokázali prodat i led Eskymákům. Na každého ovšem jednou dojde. Pak jde zábava stranou a přichází na řadu pomsta a prodej řeky. Příběh je postaven na promyšlených podvodech, kterých je ve filmu hned několik. Nemůžou samozřejmě chybět povedený převleky a i celkově s kostýmy si kostyméři vyhráli. Líbily se mi hodně i exteriéry a herecké výkony - zábavná dvojka Ko Chang-seok a Ra Mi-ran, Yoo Seung-ho házel úsměvy a ksichtíky na všechny strany a překvapením byl i Xiumin z EXO. Prostě parádní podívaná s trochou humoru, akce, historie a vážnějších momentů. Přeloženo. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Druhý film od režiséra Dae-min Parka, ktorý som od neho videl a znova mám problém s tým nesúrodým mixom komédie a zbytočnej brutality. Tentokrát ma ale ani nestrhol príbeh tých postáv. Prvú hodinu sledujeme len také nezáväzné blbnutie skupinky podvodníkov. To ma celkom bavilo, aj keď už tam sa objavili hluché miesta. V druhej polovici sa ale film zmení na revenge podfukársky film v ktorom sa skupinka snaží napáliť veľkého zloducha. A to ma až tak nebavilo. Na to mi hlavní hrdinovia boli príliš ukradnutý a aj keď bol zloduch parchant, tak za stratu kvôli ktorej zosnovali pomstu si mohli aj tak sami a zaslúžili si ju. Takže som len dumal nad tým, čo za megaplán vymysleli. No a ani ten ma neohúril. Takže celkovo to je v každom ohľade a žánri len solídny nadpriemer. 6/10. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s předchozími hodnoceními. Tenhle film je opravdu jako stvořený na večerní sledování. Člověk se pobaví i malinko zasmutní, ale filmovou jízdu si opravdu vychutná. Yoo Seung Hoa jsem chtěl vidět v právě takovéto roli, kde jsem si jeho herectví vážně užil a myslím si, že i on se slušně bavil. Ke zhlédnutí jen a jen doporučuji – 4* (8/10) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Trochu mi cuká ruka na plný počet, ale ještě si to nechám uležet. Film jako takový se mi líbil moc a vlastně ani nevím, co bych mu mohla vytknout. Ale zase šelest v krajině srdeční tu není, takže to takhle asi bude akorát. Co jinak o joseonském podrazu napsat? Snad jenom, že k dobře napsanému scénáři (první polovna byla vtipná a druhá parádně gradovala), neskutečně sympatickému Yoo Seung-hoovi a roztomilému Ko Chank-sukovi produkce vybrala nádherné exteriéry. Podtrženo, sečteno, volba pro sobotní večer byla dokalá. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama