Reklama

Reklama

Všechno nejlepší, Toby Simpsone

  • Velká Británie Happy Birthday, Toby Simpson
Velká Británie, 2017, 82 min

Obsahy(1)

Toby Simpson, který se ocitl v pasti mezi svým bláznivým šéfem, žárlivou přítelkyní a vlezlým otcem, myslí na všechny ostatní, jen ne na sebe. V den Tobyho narozenin se všechno ještě zhorší, když je jeho vlakový spoj domů zrušen a on se ocitne v motoráku plném mladých lidí mířících na místní hudební festival. Zpočátku to není tak špatné, neboť skončí na sedadle vedle přátelské Češky Renaty. Pak je ale okraden. Rozzuřený Toby se vydá s dívkou na festival, odhodlaný najít zloděje. Nakonec však místo toho najde lásku a svobodu. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nenarazí-li zrovna na krásnou a tajuplnou Češku, se kterou by strávili milískový víkend na hudebním festivalu, lidé se zpravidla nemění... I když mě často rozčilovalo nepřirozeně srdíčkové chování hlavní ženské role, nemůžu jinak, a tu hvězdu navrch slabošsky přihodím. Za Edytin kukuč a za úžasný soundtrack, dávající vzpomenout na melancholické Life is Strange. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"JDI A OTEVŘI DVEŘE..." Hned od začátku mi to přišlo nepřirozené, nahrané, i celá ta zápletka celkem smrdí (nehledě na to, že je průhledná) a vlastně nebýt toho, že ve scéně v autobuse se dívčina prokáže býti Češkou, nemilosrdně bych u toho usnul. 40% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama