Reklama

Reklama

Zlatá hokejka 2015

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Iva Kubelková a Jakub Kohák uvádějí přímý přenos slavnostního vyhlášení vítězů 47. ročníku prestižní ankety z Grandhotelu Pupp. Slavní čeští hokejisté opět po roce v Karlových Varech. Anketa Zlatá hokejka 2015 letos vyhlásí svého 47. vítěze. Kdo se tentokrát stane nejlepším hokejistou České republiky? Přímý přenos letošního galavečera proběhne z velkého sálu Grandhotelu Pup, za účasti největších hvězd a osobností českého hokeje z Evropy, KHL i zámořské NHL. Ani tentokrát nebudou chybět hokejoví odborníci, trenéři a novináři, včetně VIP hostů. Slavnostním večerem budou provázet Iva Kubelková společně s Jakubem Kohákem, o hudební zážitek se postarají Michal Hrůza a Klára Vytisková. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento ročník Zlaté hokejky byl dost průměrný, nikoliv však nezajímavý. Duo Iva Kubelková a Jakub Kohák zvládli odmoderovat pořad v rámci svých možností slušně, sice to občas bylo trochu trapné, ale tenhle způsob pokleslé zábavy je dnes „prý“ moderní. Michal Hrůza vyplnil nutné pauzy na toaletu a cigárko a Jakub Voráček zaslouženě zvítězil následován božským Jardou. Takže gratulace, za rok na shledanou… ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Chápu, že předchozí ročníky mohly někomu připadat trapné. Některé dialogy moderátorů byly na hraně, ale tentokrát to bylo jiné a dobře jsem bavil. Jakub Kohák naprosto předčil Ivu Kubelkovou a byl hlavní aktrakcí večera. Z jeho hlášek Martin Ručinský a Jakub Voráček pomalu brečeli smíchy a jeho poznatky a vtípky se povedly. Před vyhlašováním ho zase Kubelková zakřikla, že to zkazí, teď když to má všechno vrcholit, na což přišla reakce: "No já už asi vrcholím," čím pobavil většinu sálu. Doufám, že dostane nabídku i na příští ročník. Někdo musel oživit atmosféru v Grandhotelu Pup(káčů). Škoda, že celý galavečer byl na hudebním programu Hrůza a kapela Hrůzy, což už bylo při kolikáté písničce celkem hrůza, že na více interpretů nebyly peníze. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší ročník Zlaté hokejky, který jsem viděl. Polovina oceněných hráčů nebyla přítomna a Jakub Kohák byl trapný, na hráče měl nevhodné otázky a úprava jeho vlasů nepůsobí vtipně , ale trapně. Vystoupení králíků se mi také nelíbilo, chovali se až moc dotěrně. ()

Reklama

Reklama