Reklama

Reklama

Zrcadlo

(amatérský film)
všechny plakáty
Celý film

Videa (1)

Celý film

Recenze (17)

Allica 

všechny recenze uživatele

Ty barvy, barvy. Nevím proč je spousta amatérů a někdy i studentů nepoužívá. Barva je šíleně důležitá a bez ní to nejde. Přesto je tu vidět, že autor měl lepší technické vybavení, což hraje do karet k lepšímu pořízení kvalitnějšího materiálu, který je potom příjemnější a zajímavější na sledování. A co určitě chválím je typografie. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Příjemnej hlas a kouzlo s čepicí zabalený ve třech kilech přehrávanýho patosu. Bukowski by vám nakopal prdel. ()

Reklama

Ferguson odpad!

všechny recenze uživatele

Asi by se měli lidé měli zamyslet nad tím, co skutečné Vánoce znamenají a pak by z nich neměli takové depky. Pokud budeme Vánoce brát jako čas bilancování našich profesních, soukromých a společenských ne/úspěchů, tak to s námi půjde z kopce. Doporučuji z tohoto pohledu nezaměňovat Vánoce a Nový rok! Forma je kvalitní, ale celé to níčí tento mondénní obsah, který vychází z totální zmatenosti a nepochopení smyslu Vánočních svátků. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Velmi zručně natočená, avšak povrchně velkohubá pubertální depka z beďarů a nedostatku zájmu stejného pohlaví, ukazující, že by se u Sénekypéryho a Andrzéna nemělo hulit, protože příští rok může zvítězit drama o tom, jak si Malá mořská víla řízla žílu u hrobečku Malého prince. Tolik hloubaví HomoFukové se však evidentně s chutí zakousli do Hrušky, i když bylo k dispozici mnohem vyzrálejší ovoce, tak snad ho to, kluka, brzo přejde, i když zase dostane pod stromeček briketu. Jediná Mirka S. rozstřelila estrogenové dusno na géjpárty, vyplivla tu syrovou a špatně rozžvýkanou kotletu a překvapivě předvedla, že někdy má i vkus. ()

Galerie (3)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama