Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norský premiér Jesper Berg žije v exilu ve Švédsku. Jeho tajemnice a zároveň milenka Anita Ryghová zatím netuší, že Jesper i odsud tajně spolupracuje s Haraldem Voldem, velitelem ozbrojené odbojové organizace Svobodné Norsko. V zemi dochází k teroristickým útokům, které se však Svobodnému Norsku vymykají z rukou. Situace se ještě víc vyostří, když norská policie proti vůli tajných služeb zatkne Volda a když Rusko umístí na norském území raketové zbraně… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně jsem se bál, jak se podaří navázat na velmi dobrou první řadu a to se v tomto případě povedlo na výbornou. Zároveň byl celý děj svěží a vznikla řada zápletek, na které se do dalších dílů těším. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako kolega Cheeter jsem měl z druhé řady obavy, odbojáři si však nechali vše dobře rozležet, nic neuspěchali, místo v dubnu se do akce vrhli až v srpnu a už v první epizodě mě přesvědčili o tom, že se mi druhá sezóna bude líbit, takže hurá do září! ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se šukačkou v bezpečném Švédsku a jak byla důležitá se projeví hned vzápětí a že poradci chtějí být povýšeni. Odboji se podařilo 8 měsíců tajit smrt "představitelky" odboje, to je taky husarský kousek. Komunikace přes konzolovou hru je dobrý nápad, jenže to není nijak chráněné. Druhá řada má dobře nakročeno, ale jeden akční díl norská vs. ruská armáda by se mi líbil, i když tohle není cíl seriálu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama