Reklama

Reklama

Quantico

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2018), 40 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Joshua Safran

Hrají:

Priyanka Chopra Jonas, Aunjanue Ellis-Taylor, Jake McLaughlin, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy, Tate Ellington, Graham Rogers, Dougray Scott, TJ Hassan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Quantico ve Virginii je základna pro výcvik nejnadanějších nováčků FBI. Sledujeme skupinu mladých lidí, kteří se snaží v tomto táboře uspět. Společně s nimi se vypravíme do jejich minulosti, kde se dozvíme různé důvody jejich motivace k práci u FBI. Podíváme se i do jejich budoucnosti, kde se jeden z této skupiny stane teroristou, spoluzodpovědným za největší teroristický útok v USA od útoku na Světové obchodní centrum 11. 9. 2001. (geklon)

(více)

Videa (28)

Trailer

Recenze (47)

aslavey

všechny recenze uživatele

Dyť to od začátku moc nedává smysl... že se hned tý nafouknutý negřice zeptá... "tak co se stalo druhý den. A třetíí den. A čtvrtý den." A ona je přitom u FBI už nějakej měsíc... To je teda megapaměť. A to nemluvím o tom, že vlastně vypráví i o lidech, který neviděla, co dělají... takhle špatně postavenej seroš, ba ani film, jsem dlouho neviděl. Ani si u toho nemůžu oddechnout. Maximálně vzdychnout. Jsou to blbečci v seriálu pro blbečky. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po 1.sérii a musím říct, že ta se mi vyloženě líbila... Super špionážní seriál že zákulisí FBI a tréninku nováčků. I herecké obsazení se myslím povedlo a člověk si hned najde své oblíbence (v mém případě Šimon Asher a Caleb Haas). Celou dobu se snažíte přijít na záporáka a oni vám vaše myšlenky a dedukce každým dílem rozpráší a donutí vás vymýšlet nové... Za mne po prvních 22 dílech spokojenost. Ano...druhá série byla slabší, ale rozhodně bych ji nezatracoval. Zvrat v polovině série byl zvláštní (ta první byla lepší), ale opět tu byli fajn postavy (hlavně Harry) a mělo to odpich. Nejásám, ale je to dle mého seriál na pohodu... Třetí série trošku celkový dojem pokazila...vůbec mi nevadil koncept, co díl to případ...naopak bylo to osvěžení... Druhá půle série už byla dost špatná a poslední dva díly se nepovedly vůbec...patos, hloupost, nelogičnost....super byla postava McQuigga a přišel jsem na chuť i Shelby. Suma sumárum je dobře, že seriál skončil, začal se plácat na místě a ztrácel kredit. Za mne pohodový průměr. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší start novinky za poslední dobu...jestli Blindspot připomíná Blacklist tak Quantico pro změnu hodně připomíná Flashforward a tenhle seriál se mi líbil dost.další díly určitě dostanou šanci...80%...edit : mělo zůstat i první řady.ta poslední třetí je velká bída a ani dvojka nestála za moc...50% ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Seriál mal krásny potenciál, mohol vyťažiť zo zastrašovania islamom a teroristami ako Homeland. Nič s toho sa nestalo a ani sa nestane, pretože quantico a teroristi sú len na druhej koľaji a na prvej sú... sráčkovo nudné do nekonečna pretočené, nedomyslené a neuveriteľné vzťahy. Škoda, hodnotenie som po pár dieloch musel prehodnotiť. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Parafrázuji: „Hodně hnusný rozjezd novinky, od které očekávám nepříjemnou a iritující pičovinu. V tomto směru mě snad Quantico nezklame. Mínus 150%.“ Konec parafrázování. Tímto bych mohl v pohodě skončit, a být za kůl frajera, jenže mně se nechce! *** Vždycky, když si nevím rady s hodnocením nějakého seriálu, počkám si, co na to největší hvězda HOMObáze - Kateřina Papstová, na jejíž profesionální soudy tu všichni pokaždé tak netrpělivě čekáme a která vždy přispěchá s nesmírně fundovaným hodnocením málem dříve, než odlezou z obrazovky závěrečné titulky pilotního dílu, aby prokázala, jak je hustě „V“, a zvlhčila si svou zahnívající zahrádku pár bodíky od slaboduchých čtenářů. Samozřejmě nejsem natolik úzkoprsý, abych to vždycky ještě pro jistotu nezkonzultoval s Ježíšem. Ten však bývá v názorech na Kevinu vesměs konzistentní, což beru jako zjevné požehnání. Ani zde naše krasavice nezaváhala, a tak se jako její věrný následovník mohu konečně vyjádřit i já. Děti a pokrytecký HOMOcenzor zbystří, neboť v tomto případě rozhodně nemíním šetřit těmi nejlaskavějšími superlativy. Mělo se to jmenovat Kvantyko 90210 a pod rouškou „dramatu“ se tu ukrývá odporný, zdegenerovaný, účelový, povrchní, sterilní a přiblblý kýbl kýčovitého hnisu pro Emtyvíčkem a Tytrubkou vypláchlé nezletilé retardy, jaký tu nebyl snad od dob Dósnovy sněti. Působilo to na mě úplně stejně, jako by mi někdo za zvuků libovolné plísně Hany Montány nablil do xichtu zpola natrávenou směs popkornu, maršmelousů, Haribo medvídků a zkyslé Fanty. Ke vší té hrůze je to osazené snad těmi nejhnusnějšími a nejnesympatičtějšími metrotranzistory a botoxovými bárbinkami, jaké v Losích Andělicích našli, jejichž koženě živočišné herectví alá Tak jde čas svědčí o tom, že dosud před kamerou akorát tak svorně kouřili čuráky v nějakém žužu videjku od Hustlera. Totálním vředem na prdeli celého pornoansámblu je pak plastickými rtíky zpizděná, vrcholně toporná, nebetyčně slizká a ultimativně blbá briketa, bombajská gogotanečnice a Miss Pandžáb 2014 jménem Čopra Farzekašová, jež je stejně úžasná herečka jako já mozkový chirurg, a která ve mně od počátku vzbuzovala jednu jedinou intenzivní emoci, a sice kompulsivní nutkání přetáhnout ji přes držku lešeňovou trubkou. Scénář celého toho svinstva dokonale osciluje mezi ultimativní debilitou a těžkou mentální retardací a tutově ho musel růžovými zvýrazňovači na srdíčkované papírky na hajzlu splácat nějaký kompletně depilovaný pupuš, jehož pečlivě vyfoukaný účes připomíná rozsednutý narozeninový dort. Takže, ač to normálně nedělám, po čtvrtém dílu jsem se rozhodl, že když si budu chtít vyvolat zvracení, strčím si raději prsty do krku, a za tímhle nekompromisně zabouchnu poklop žumpy, protože takovou zkurvenou zrůdnost, která z F.B.I. dělá dokonalou Falangu Buzerantských Imbecilů, by nevytrhl ani Brendn Volš v roli správňáckého arabského tenoristy. ()

Galerie (1 550)

Zajímavosti (1)

  • Quantico byl původní titul pro jeden z další seriálů o FBI zvaný Myšlenky zločince(od r. 2005), který také produkoval Mark Gordon. Ten si myslel, že Quantico nebude dostatečně chytlavý titul pro nalákání diváků. (willy1)

Reklama

Reklama