Reklama

Reklama

Drásavé, přesto však citlivé drama o Willym, bezdomovci se srdcem ze zlata, který živoří v drsných ulicích čtvrti Skid Row v centru Los Angeles. Willyho dobré úmysly jsou zneužity privilegovaným studentem vysoké školy, který pokouší bezdomovce tím, že jim nabízí peníze výměnou za brutální pouliční souboje. Willy dostane přezdívku "Kartonový boxer", když se ale odmítne poprat s bezbranným postarším mužem, všechno, na čem Willymu nejvíc záleží, je mu sebráno a zničeno. (Cinemax)

(více)

Recenze (8)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Slušná depka , ktorá miestami rozžalostnie a rozosmúti srdce, avšak s tak idiotským americkým koncom, že tie dojmy rýchlo vyprchajú. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Drásavý, bolestivý, krutý a nemilosrdný snímek. V té potopě problémů z absolutního dna společnosti, kde bolí i mít kamaráda, se zažehne jiskřička naděje, která vlastně vytváří ještě těžší depresi napříč filmem. Nádherný vhled do života jednoho bezdomovce s prostou myslí. Nicméně ten konec je mírné zklamání - prostě ta pravděpodobnost, že se to může stát, člověku nesedne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herci se docela snaží, hlavně Thomas Haden Church chce ukázat, že je dobrým hercem, což on je. I tvůrci se snažili přijít s celkem zajímavým námětem. Ale v konečném důsledku je tohle spíš přece jen takové nedokonalé cosi, co se snaží útočit na emoce. Finále už mi přišlo takové povinné, mohlo to být hodně jiné a lepší. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Home-less drama, které si nebere příliš servítky a od začátku do konce vás máchá ve špíně ulice a v tíze myšlenek. Kdyby si snímek trochu více pohrál s gradací, dával bych plný počet. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Slabý tři. Dlouho jsem váhala, zda nedat spíš dvě (to ten pitomej patetickej konec s holčičkou), ale pak jsem si řekla, že tyhle zapadlé filmy je třeba někdy podpořit, plus můj oblíbený Haden Church, plus docela slušný námět... Tak teda tři. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Tím "dojemným" setkáním ke konci filmu mé hodnocení kleslo na konečných 3,5*. Každopádně zajímavý kousek o bezdomovci, který si začne přivydělávat rvačkama s ostatníma bezďákama. Tento film v realitě je třeba zde -->. Bumfights. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Trochu ušpiněný film, ale na můj vkus moc málo. Jinak se jedná o velmi diskrétní záležitost a pokus o nahlédnutí pod tvrdou kůrku hlavního aktéra se dle mého soudu velmi podařil. Ale aby si tento intimní film zasloužil víc hvězdiček, muselo by jít o silnější příběh s více postavami a výrazně propracovanějším scénářem. Takhle se jedná jen o průměrnou záležitost. 3- ()

Reklama

Reklama