Reklama

Reklama

Svět patří mně

(festivalový název)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvrdohlavá holka z maloměsta, která si chce jednou splnit velké sny, se zamiluje do místního playboye a řeší trable dospívání. (Netflix)

Recenze (6)

Fajolo 

všechny recenze uživatele

Dosť mi vadila kamera, hlavne to, že takmer celý čas som sa pozeral na tváre hercov (alebo nehercov) a chýbal mi väčší celok. Navyše v tomto filme asi nebola žiadna postava, ktorej konanie by sa mi páčilo. Ale to nie je až taký problém, lebo bežne sa ľudia správajú inak, ako si predstavujem, že by sa správať mali. Ale nemám veľmi chuť sa na také filmy pozerať. ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Film s autenticitou hodnou rumunské nové vlny vykresluje trable mladé dívky, které se hroutí svět, a ona přitom stále bojuje, a zůstává silná. Na KVIFF by se hodil spíš do hlavní soutěže, resp. do soutěže některého z festivalů velké trojky. Škoda jen nepříliš dotaženého konce. ()

Reklama

FrediaK 

všechny recenze uživatele

50. MFF KV: První polovina filmu drží pohromadě mnohem lépe než ta druhá, kdy mi vše již přišlo jako nastavovaná kaše a výsledný dojem hodně utrpěl. Stále se ale jedná o solidně natočený a poměrně poutavý exkurz do života rumunské středoškolačky, ukazující, jak se centrum myšlení přesouvá v pubertě mezi nohy :/ A někdy i víc dozadu než dopředu ... ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky za to předvídatelné klišé na konci. Celkově ale pěkný film o boji šestnáctiletého děvčátka, ze kterého se stává dívka a nakonec i žena, která ví co chce dokud nepozná, co to znamená šikana, výsměch a zrada ze strany její lásky. Přesto bojuje a jde za svou láskou přes mrtvoly. .... dokud neupadne... do náruče sexu bez lásky. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Nicolae Constantin Tănase ve svém nízkorozpočtovém debutu svěřil většinu partů nehercům, které z větší části objevil přes Facebook. (Zdroj: MFF Karlovy Vary)

Reklama

Reklama