Reklama

Reklama

Sedm sekund

(seriál)
  • USA Seven Seconds
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Policie v Jersey City tutlá okolnosti smrti patnáctiletého Afroameričana. Hledání pravdy začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

chozze008 

všechny recenze uživatele

Tak jo, je to koukatelne, na tema Black Lives Matter. Ale žádná x-tra třída. Poslední dva díly budete muset dát s eng titulema nebo umíte lépe hledat než já. Což je zvlášť potěšující protože se dějou u soudu a já ty jejich US soudy dávám sotva v češtině, ale dá se. Jo prej to točej spin-off pro mého oblíbence verbala ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydarena kriminalna zalezitost, ktora cca posledne tri diely je i vybornou "podivanou" zo sudnej siene. Dvom postavam a ich prejavom som sice zo dva diely moc neveril, avsak pribeh, celkova atmosfera a motivy zucastnenych to prekryli a v dalsom ma to uz nerusilo. Naviac, som rad, ze tvorcovia ostanu verni tomu, akymi smermi sa linia ubera a neurobia na vas lacny trik v zavere. Rozhodne nadpriemerna zalezitost, ktora ma stupajucu tendenciu a maze stereotypy o heroickych "hrdinoch", ktori nikdy nesklznu, ci maju vzdy vsetky esa v rukave. Urcite odporucam. 75% Skoda, ze sme sa nedockali i druhej serie. Rozhodne by bolo "o com". ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nedokoukal jsem. První dvě epizody jsou nadupané, co se týče děje i psychiky postav, jenže pak se tři díly prakticky nic nestane a postavy se babrají na místě. Snaží se to vlastně být takové britské krimi, které by ale děj zvládlo shrnout za 3 díly místo 10 a více než na mrazivost a zvraty se to snaží být letos již několikátou výpovědi o utiskování černošských obyvatel v USA policejní silou. To by šlo, ale ten seriál je oblečený jako detektivka, tudíž vlastně popírá to, co sám je, když všechny karty vykládá již na začátku. Fakt zklamání. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že atmosféra se v prvních minutách filmu dala krájet a v duchu jsem si jen říkal: A sakra, a sakra.. co teď. Atmosféra se slušně držela i dál, i když nebyla celou dobu tak hustá. Herecké výkony jsou geniální a já věřil každé slovo. Nejvíce by mě asi zajímalo, jestli je to podle skutečné události a nebo alespoň, jestli je v New Jersay opravdu tak vysoký rasismus. Hodně zajímavé jsou i závěrečné výpovědi lidí, kdy se vlastně ukáží úplně nové informace, které autoři ze začátku tajili. Na konci jsem měl opravdu vyražený dech a divný pocit. Za mě to bylo letošní velké a pozitivní překvapení. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu na rozpacích, jak to ohodnotit. Skutečností je, že je to prostě moc dlouhé a vešlo by se to v klidu do poloviční délky. Snaží se to obsáhnout úplně všechno myslitelné a ukusuje si to příliš velké sousto, protože pak je to příliš rozmělněné. Na druhou stranu poslední dvě soudní epizody to táhnou hodně nahoru a výrazně vylepšují můj celkový dojem. Mají atmosféru i napětí a jsou regulérně dobré. Najednou ani 80 minut na poslední epizodu moc nevadilo. Obhájkyně je správná mrcha a herecký výkony jí nebo třeba Davida Lyonse v téhle části byly působivé. Pravdou ale také je, že to působí dost neupokojivě a závěr tak nějak vyšumí do ztracena. Nevím, jestli to mělo mít další řadu, ale pokud ne, tak nevím, co si o tom konci myslet. Nakonec slušných 60 %. Celkem zajímavé, ale na zadek to neposadí. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama