Reklama

Reklama

Un moment d'égarement

  • angličtina One Wild Moment
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Antoine (François Cluzet) a Laurent (Vincent Cassel) příjíždějí i se svými dcerami Lunou (Lola Le Lann) a Marií (Alice Isaaz) na prázdniny na Korsiku. Ve starém domě po Antoinově otci se obě dívky na pokraji dospělosti cítí jak neprodejné exponáty v antikvariátu a snaží se proto každý večer vypařit za kamarády. Rozvedený Laurent a rozvádějící se Antoine jsou nuceni těmto situacím nastavovat pravidla. Veškeré konvence možná budou muset jít stranou, když Luna po diskotéce svede nejlepšího přítele svého otce, Laurenta. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (30)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu zvláštní francouzský film s dobrým obsazením. Dva staří kamarádí si zajedou na dovolenou na Korsiku se svými dcerami. Na to by nebylo nic až tak zvláštního, pokud by si jeden nezačal románek s dcerou toho druhého. Lituje toho a snaží se to utajit. Ona je ale do něj zabouchlá a dělá mu naschvály. To vytváří prostor pro spoustu trapných a zároveň vtipných situací. Dokážou si tito dva staří přátelé toto nedorozumění vyříkat jako dospělí lidé. Hlavně Vincent Cassel tu má skvělou roli. Taky bych tomu asi neodolal. :D "Já toho hajzla zabiju!" ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvydařenějších remaků co jsem viděl. Do nádherných korsických exteriérů je zandán příběh léta, alkoholu a jednoho sexuálně- citového průseru, který má dopad na jednání a vývoj všech postav. Ze strany Vincenta a Francoise se jedná o skvěl herecký výkony a tam kde holky ztracejí za pány na herectví, ale ne o moc, tam vedou na kráse, zejména Lola je absolutně fatální a věřím že s ní v podobným průseru jako Vincent skončila většina chlapů. Navíc ten konec, opět ryze francouzský, minimum slov, maximum očních kontaktů, bravo ! ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vynikající drama s lehkým a nevtíravým komediálním nádechem, jemuž vévodí pánové Cassel & Cluzet. Očekávala jsem nějaké silné drama o lásce mezi mladou dívkou a mužem ve středních letech. Takovou "otcovskou" verzi na Adore s Naomi Watts a Robin Wright. Nakonec byl příběh v tomto filmu pojat jinak, než jsem myslela. Docela humorně. Lola Le Lann jako Lolitka se svou krásnou tvářičkou, jako by vypadla z nějakého klipu Davida Guetty. Stačí jedna kozička z plavek ven, a Vincent už v tom jede:) Začala ho uhánět a svádět, a tomu se docela daří držet si ji od těla, tedy až na jednu milostnou scénu. Jinak jsem měla dojem, že s ní stejně nechtěl nic mít, protože ji od sebe snad ve všech scénách, kdy po něm vyjede, odhání. Francois Cluzet je docela klidný a vyrovnaný chlapík, ovšem jak se jedná o kance, tak nezná míru:) Krásná je scéna, kdy Rihanna spustí o svých Diamonds. Příjemná letní vztahovka s typickým francouzským humorem a nádherným prostředím. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Vincent Cassel je charizmatický diabol s veľkou predispozíciou dostania sa do problémov. Patrí do skupinky mužov, ktorí o prúsery možno ani tak nežiadajú, ale jednoducho sa väčšinou vždy do niečoho nepríjemného zamotajú. V tomto prípade sa o to postarala naozaj krásna Lola Le Lann. Čarovná Korzika, úplne prirodzené herecké výkony a veeľa očných kontaktov. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Takhle emočně vytočená jsem už dlouho nebyla a to beru za velké plus. Nemůžu o tom moc psát, to bych spoilerovala, ale mít u sebe rákojdu, tak se neudržím. Vynikající byl Vincent, ten svou roli zahrál bravurně, hned za ním Cluzet a nesmím zapomenout na Lunu, to se snad ani nedá. Lolu bych možná povýšila i nad Francoise. Pro mě to byl nervák až do konce a díky moc za tip na tenhle snímek. Un moment d'égarement na mě působil spíš jako drama než jako komedie. Parádní francouzský film! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu tak aj jeho celé natáčanie prebiehalo na francúzskom ostrove Korzika. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama