Reklama

Reklama

Veterinář z Yorkshiru

(pořad)
  • Velká Británie The Yorkshire Vet
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2015, 46x44 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Podívejte, jak probíhá každodenní život na veterinární klinice v Thirsku v severním Yorkshiru... Veterinární centrum Skeldale, které se nachází v malebném městečku Thirsk v Yorkshiru, má bohatou historii. V roce 1940 ho založili Donald Sinclair a Alf Wight. Druhý jmenovaný využil zkušenosti a zážitky z praxe v knihách vydaných pod pseudonymem James Herriot, které se staly předlohou oblíbeného televizního seriálu Všechny velké a malé bytosti. Dnes už se sice léčí v úplně nových, speciálně vystavěných prostorách, ale myšlenka zůstala stejná. Všichni veterináři ze Skeldale si umí poradit s velkými i malými zvířaty a specializují se na rychlou lékařskou pomoc a chirurgické zákroky. Pomáhají všem možným bytostem od lam přes prasátka, kočky, psy, krávy, býky a koně až po křečky. Žádné zvíře pro ně není příliš velké nebo malé. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Zase jeden pořad kdy i já věřím že není hraný ale je přímo z reálného života. Což mi dělalo problém u Bondy Beach kde se to tvářilo jako že opravdu ale třeba doktor mi tam moc neseděl.Do krávy by pro tele nesáhl aby mu v potížích pomohl na svět. V Yorkshire mají lidi v soukromém zemědělství tvrdý život a protože zvířata jsou často zdrojem obživy mají je jako členy rodiny ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Nemocná zvířata je třeba vyléčit, abychom je mohli sežrat. Ale léčit nemocnýho 20letýho osla nebo vypelichanou kočku? Vždyť ty už nikdo jest nebude... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama