Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naomi Scott je sladká jako vždy, ale film si pro mě ukradl Jonathan Tucker, který se tváří jako Robert Patrick zamlada a náramně mu ta role hitmana sedí. Jinak je to vcelku nesympatickej film, kterej nemá ani duši a ani povedenou akci. V zásadě to na mě působilo, jako na zakázku odvedený produkt poplatný době, který však nemá žádné skutečné filmařské kvality, ani dobrý scénář a až na pár povedených vtipů okamžitě vyšumí. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ne. Takhle teda vážně ne. Takhle nezáživná, nucená a násilně politická slátanina fajn podívanou rozhodně není. Jonathan Tucker je neskutečně fajn a překvapivě i podivně napsaná a místy hodně otravná postava Kristen Stewart je vlastně v tomhle podání i docela snesitelná ale zbytek... Slátanina všeho co všude jinde fungovalo a nebo by mohlo fungovat, která nemá nápad, myšlenku ani charakter. Elizabeth Banks natočila neskutečně nudnou adaptaci které dává naprdel kterákoliv jiná varainta téhle značky. Kdyby se někdo místo snahy za každou cenu něco dokazovat nebo se k něčemu vyjadřovat (a že je to asi tak přirozené a nepostřehnutelné jako úder kladiva na spánek) radši věnoval tomu připravit alespoň v rámci blockbusterů koukatelný film, bylo by to daleko lepší. Tohle je prostě fail. ()

Reklama

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který má jediný úkol, vyvolat nenávist a dávící reflex. Elizabeth Banks by se měla držet co nejdál od akčních filmů i od filmů, které mají sloužit jako nějaký druh pocty ... ať už žánru, nebo nějaké zažité série. Akční ani dobrodružné tohle dvouhodinové hovno opravdu není. Je to jen velmi agresivní feminazi agitka, která vás všechny má naučit, že bílí heterosexuální muži jsou všichni do jednoho toxické, sexistické, tupé hovada ... a že všechny ženy jsou silné a dělají jen to co chtějí a umí úplně všechno na světě (třeba jezdit na kole) lépe než muži. Člověk má dobrý pocit u srdce, že tahle nudná dvouhodinová rutinní zívačka prodělala i kalhoty ... alespoň v něčem je svět ještě v pořádku. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím, já se u filmu výtečně bavila. Nejdřív mě zarazila stopáž skoro 2 hodiny a pak to uteklo, ani nevím jak. Pořád se něco dělo, postavy pořád něco řešily a nebylo tam žádné hluché místo, takže za mě spokojenost. Vadilo mi možná jen to, že hlavní postavy byly skoro stejné (OK, Kristen Stewart vyčnívala svým účesem, ale jinak všechny naprosto stejnou postavu, styl oblékání atd.) a pak takové ty "skutečné" věci, jakože Elena (Naomi Scott) jen tak sekne s prací, s životem, s bydlením, s přáteli, aby chytala zločince s Andílky. A člověka napadají takový věci, jakože se dobře maká pro soukromou "špionážní" agenturu, když i nějaká stodola uprostřed ničeho je vlastně hi-tech vybavený několika pokojový dům s vlastním guru kuchařem :) Jen moc nechápu, proč se tvůrci k Charlieho andílkům neustále vrací. Pro mou generaci jsou prostě andílci Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore a přes to vlak nejede. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale přijde mi, že nikdo z tady hodnotících možná ani nevěděl, na co se vlastně chystá koukat.První filmy o andílcích, který točil McG, jsou kvalitu postrádající hovadiny, s nesmírně nadnesenou, až parodickou atmosférou, kde ty bojující holky vypadaj jak báby mlátící prodavače v obchoďáku kabelkou.Tady je to ale překvapivě docela v pohodě snesitelný,a naštěstí se žádná parodie a taškařice,při který se budete za břich popadat nekoná.50%. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)
  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama