Reklama

Reklama

Webstrův bratr je po návratu ze služby zavražděn. Webster hledá pachatele, ale objeví spiknutí, které zasahuje hluboko dovnitř americké vlády. Člen speciálních jednotek James Webster /Michael Jai White/ se konečně vrací domů, aby se potkal s bratrem a několika přáteli. Přichází v okamžiku, kdy se stane svědkem vraždy svého bratra a jednoho z přátel. Hnán pomstou, rozhodne se na vlastní pěst  vypátrat, kdo a proč jeho bratra zabil. Stopy vedou k bohatým a vlivným lidem, některé z nich donedávna považoval za své přátele. Aby se ho zbavili, najmou si nájemného zabijáka Raye Peterse /Steve Austin/. Webster ale není ve svém úsilí úplně sám..... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (20)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek má velký smysl pro medicínu, neboť ho lze aplikovat jako stoprocentní anestetikum. Film je v podstatě odpojený od jakéhokoliv kinematografického umu, nefungují tu herci, příběh, řazení scén, kamera a ve finále vlastně ani bojové scény, které by měly být ohnisky akčních filmů, zde ale působí jako silný lék na spaní. Fakt jsem na to začal koukat v úterý večer, ve středu jsem dal dvě oddělené patnáctiminutovky a sledování dokončil ve čtvrtek dopoledne. Vcelku to prostě nešlo. Způsob, jakým zde byl zneškodněn zabiják hlavního záporáka, by mi ve třinácti způsobil sedmihodinový výbuch vzteku, odfláklejší než tohle jsou už jen regenerační techniky Filipa Grznára. Jedna hvězda za to, že znám ještě větší hnoje.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vzít to po Švejkovsku, tak příběh je dle rčení: ´Zabili jste mi bráchu, tak tady máte přes držku!´ Námět kdysi oblíbený hlavně u Stevena Seagala, který přesně takovou šablonu použil vskutku mnohokrát. Tento podivný filmový počin však jedinému snímku právě zmíněného Stevena nedosahuje ani za mák. Vše vyznívá tuctově, levně a bez nápadu. Nebylo to točené ryze pro TV? Vše by tomu odpovídalo. Chybí tomu prostě šmrnc a ta správná akční nebo alespoň thrillerová šťáva. Souboje nemají patřičnou energii a když při přestřelkách všichni viditelně střílejí do zdi do které poctivě míří a tváří se drsně, přijde to spíše nakonec všechno k smíchu. Jedná se tedy o naprosto nenáročný snímek bez sebemenších ambicí a zájmu, hodný tak na jedno shlédnutí a nikdy více. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový klasický direct to dvd produkt z poslední doby. Co nenadchne ani vyloženě neurazí. I když při troše snahy to mohlo i s nízkým rozpočtem dopadnout líp. MJW má určitě na víc než tady předvádí. Pár krátkých bitek je tu spíš jenom z povinnosti a hlavně aby se při nich nikdo nezapotil nebo se mu nedej bože něco nestalo. Oceňuji, že ten film je celkem drsnej a nesmlouvavej a nikdo se tu z ničím nesere. Jenom škoda, že zase samá digi krev, digi výstřely a vůbec digi všechno, ale ok nebyli prachy, já za největší chybu jasně považuji absenci fightu mezi MJW a Austinem. Ten si po celej film buduje gloriolu drsnýho zabijáka a Whiteova postava se taky s ničím nemaže. Hážou na sebe zlý pohledy a pak velký kuloví. Škoda. jinak by to i ušlo.40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videobecko? Hovno. Amatersky film. Vraj to stalo 5 mega. Ha, ha. Niekto sa sekol s desatinou ciarkou. Horko tazko by som uveril, ze to stalo pol mega a vsetko si medzi seba rozdelili MJW a Austin pretoze na samotnom filme ziadne prachy nevidno. Tuctova zapletka o tom ako MJW zabiju brata a on sa snazi vypatrat jeho vrahov a popritom ich vsetkych pozabijat by bola celkom akceptovatelna, keby film obsahoval dostatok spickovych akcnych scen a vzhladom na mena v obsadeni hlavne bitiek. Lenze tu mame len 3 megatrapne prestrelky v ktorych spickovi byvali vojaci strielaju par metrov od seba a nikto nikoho netrafi. Dokonca neboli prachy ani na nejake tie vybuchujuce kapsulky a tak su vsetky zasahy hnusne digitalne. A potom tu mame este 4 niekolkosekundove bitky, ktore maju sice jednoduchu ale kontaktnu choreografiu a MJW predvedie aj nejaky ten premet, ale nasnimanie bitiek je znova totalne amaterske. Divne uhly kamery, nenaväzny strih a dokonca neraz dost ocividne vidno, ze manik spadne na zinienku, aby si nenatrhol prdel. :)) A co je najväcsi podraz, tak k bitke medzi MJW a Austinom nedôjde aj ked sa k nej cely cas schyluje a Austin zdochne tym najtrapnejsim spôsobom aky som videl za velmi dlhu dobu. Dalej tu mame este trapne dialogy, divne kamerove uhly aj pri samotnych dialogoch, rozheganu kameru aj ked stala na stative, divne predely medzi scenami, no proste jedna lahôdka za druhou. Tento film je jeden velky amatersky trapas a jednu hviezdicku davam len preto, ze som sa bavil na ucet tvorcov. 1/10 ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levný béčko, v jehož hlavních rolích se představí svatá trojice všech současných low budget filmů. Digitální video, digitální krev a digitální výstřely. A jako speciální host je tu ještě digitální okno. Jinak je to vcelku zábavej zabiják času, kterej má sice v hlavních rolích tři charismatický herce, ale příliš neví co s nima. Akčních scén je tu málo a nejsou nijak extra. Člověk by naivně čekal, že ve filmu, ve kterým se sejdou Jai White a Austin, navíc na opačných stranách zákona, bude nějakej lahůdkovej fight. Není. A Austin navíc chcípne totálně neinvenční smrtí. Celkově si říkám, proč do podobnýho filmu obsazovat podobný borce, když je scénář napsanej tak, že by ho odehrál i Christopher Reeve na kriplkáře. Co mě ale na filmu překvapilo nejvíc, jsou občasný problémy s kontinuitou. Některý scény končí podivnou prolínačkou a je na nich strašně vidět, že se tvůrci neměli jak přenést do dalšího obrazu. Celkově je nicméně Echo Effect zábavná kravina, která při 82 minutách děje nestihne nudit. Plusový body u mě tvůrci mají i za obsazení Maxe Ryana, kterej je sice charismatickej, ale současnej Hollywood si s ním neví příliš rady. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama