Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Early Landryho, který je po smrti své ženy a následném neúspěšném pokusu o sebevraždu nucen se přestěhovat do Los Angeles, aby se o něj mohla starat jeho přehnaně starostlivá sestra Laurette. Po několika měsících si prosadí svou nezávislost a začne nový život v Hollywoodu. Early, muž ve středním věku s knoflíky na límečcích, začne žít mezi hipstery, prostituty a tuláky. Zpočátku si připadá jako ryba na suchu, ale brzy tomuhle podivnému novému světu zcela propadne. Okouzlen je především svou sousedkou Fredou, krásnou transsexuálkou, které připadá Early stejně exotický jako ona jemu. Osamělost a touha po společnosti otevírají jejich srdce pozoruhodnému novému vztahu, zatímco si oba uvědomí, že konečně našli to, co jim v životě chybělo. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl jsem se modlil, aby Early neukončil truchlení nad smrtí své ženy tím, že přefikne transku od vedle. Fakt zážitek. Lynch je možná slušný herec, ale pro takovou slátaninu s několika zbytečnými figurkami do počtu by to chtělo většího sympaťáka. ()

66JIRINA 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekala, když jsem viděla hodnocení. Asi proto bylo mé překvapení jakou hloubku film má. Nejde o sex, jde o citlivost duše, umění mít rád - ten kdo zažije bolest, vnímá a cítí křehkou stránku lásky a porozumění. A ve fázi, kdy mu z toho nezbyde zhola nic je pro něj spřízněná duše vším co má ještě smysl proč si nevzít život. Carroll podal dobrý herecky výkon a Bomer také.!!! Jednoduchý, a přesto s nečekanou emoční hloubkou herecké podání mě přesvědčilo dát plný počet. Tierney kvůli které jsem se dívala protože ji mám moc ráda byla taky skvělá. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už som videl dosť filmov s trans tématikou, ale tento je strašne slabý. Tká tuctová romanca dvoch lúzrov. Bohužiaľ tentoraz mi tí dvaja lúzri vôbec nesadli. Na jednej strane obrovský medvedík Early, ktorému zomrela žena a  po neúspešnej samovražde sa hľadá a celý film strúha jeden smutný výraz za druhým. Na druhej strane transexuálka Freda, ktorá nonstop fuckuje, robí kurvu a je závislá. Nakoniec jeden druhému pozitívne ovplyvní život, ale žiadnu veľkú radosť som z toho necítil. Celý čas sa to strašne tiahlo. 5/10. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 17. června 2017 na filmovém festivalu v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama